Poleringspakke Further Passer til DA poleringsmaskin 125 mm

Poleringspakke Further

Passer til DA poleringsmaskin 125 mm

Varenr: 158900_bun
2 699,-
-+
89 stk på lager
Delbetaling fra 170,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Poleringspakke Further er pakken for deg som har fått opp interessen for polering og vil ha remedier av høy kvalitet. 

Denne pakken inneholder de mest brukte poleringsputene fra kvalitetsprodusenten Turisimo som er linket opp med egnede polisher fra samme produsent.  Samtidig er det lagt med en padbørste for rengjøring av putene underveis i poleringen og en Pad Cleaner fra Turisimo slik at du har rene puter til neste gang. 

Her har du alt du trenger for å polere en sliten lakk opp til ripefri med høy glans.

Dette får du med i Poleringspakke Further 

Turisimo Potente Hard Cut Polish, 250 ml.

Turisimo Potente Polish er et grovpoleringsmiddel som fjerner dype riper, oksidering og mye slitasje i lakkerte overflater hvor du raskt vil få opp glansen og fjerne riper. Turisimo Potente Polish fjerner lakkskader og riper ned til P1500 (1500 grit). Avhengig av typen poleringspute som brukes, kan fjerningshastigheten justeres.

 

Turisimo Potente Polish er utviklet for å fungere optimalt med Turisimo #2 Heavy Cut Pad, hvor du kan polere fra svært matt/skadet lakk opp til relativt god glans. Dersom du skal fjerne dypere riper/lakkskade, vil det være mest effektivt å bruke en lammeullpute eller tilsvarende pute laget av mikrofiber. Jobber du på ekstra hard lakk kan Turisimo #1 Ultra Heavy Cut Pad være det beste valget.

Turisimo Gentile Medium Cut Polish, 250 ml.

Turisimo Gentile Polish er en medium fint poleringsmiddel som fjerner moderat med riper, matthet og slitasje samtidig som den øker glansen betraktelig i lakken. Gentile Polish har en slipegrad ned til P2000 (2000 grit) og vil kunne kunne fjerne de aller fleste bruksmerker og etterlate en høy glans.

 

Turisimo Gentile Polish gir lang arbeidstid på lakken uten å støve. Turisimo Gentile Polish er utviklet for å fungere optimalt med Turisimo #3 Medium Cut Pad, hvor du fjerner swirls, vaskeriper og andre lettere slitasjemerker i lakken. Turisimo Gentile Polish  etterlater god glans i samarbeid med Turisimo #3 Medium Cut Pad. Dersom du ønsker ennå høyere glans, kan du avslutte med Turisimo Delicato Polish og Turisimo #4 Fine Cut Pad.

Turisimo #2 Heavy Cut Pad 

Poleringsputene fra Turisimo kommer i en skala fra #1 - #4 hvor #1 er grovest og #4 er finest. Dette lar deg enkelt ha kontroll på putene uten å være usikker på hvor på hardhetskalaen puten ligger. Dette er også markert på en smart måte på baksiden av puten. 

 

Dette er #2 som er en Heavy Cut Pad. Denne poleringsputen er designet for å polere bort de litt dypere ripene og effektivt fjerne vaskeriper. Velger du en god polish kan denne poleringsputen ofte avslutte meget pent på de aller fleste lakktyper. Egner seg veldig godt som 1-stegs pute med medium polish. Puten måler 130mm/140mm

Turisimo #3 Medium Cut Pad 

Poleringsputene fra Turisimo kommer i en skala fra #1 - #4 hvor #1 er grovest og #4 er finest. Dette lar deg enkelt ha kontroll på putene uten å være usikker på hvor på hardhetskalaen puten ligger. Dette er også markert på en smart måte på baksiden av puten. 

 

Dette er #3 som er en Medium Cut Pad. Denne poleringsputen er designet for å fjerne vaskeriper og polere lakken til høy glans. #3 kan også brukes til kun glanspolering hvis du velger en fin polish. Her velger du selv. Puten måler 130mm/140mm.

Gloss Factory Pad Brush

Når du polerer så sliper du lakkoverflaten. Lakken du da sliper av legger seg i poleringsputen sammen med poleringsmiddelet og vil "tette" puten over tid. Når du har en poleringspute som er "mett" vil den miste egenskapene sine. Derfor er det utrolig viktig å jevnlig rengjøre puten når du polerer.

Turisimo Pad Cleaner, 500 ml

Vi anbefaler å få ut mest mulig av gammelt poleringsmiddel før vask i maskin, enten ved bruk av en pad-børste eller å blåse de med trykkluft. Rester av dette kan tette vaskemaskinen over tid og er noe du bør passe på. Spør alltid kona/sjefen om lov først, og fjern eventuelle poleringsrester fra innsiden av trommel etter vask!

Edgeless All Rounder

Edgeless All Rounder er en mikrofiber av høy kvalitet. Denne kluten måler 40cm x 40cm, blanding på 80/20 og måler hele 400gsm. Edgeless All Rounder er også sømløs for å minimere sjansen for riper, farge kan variere.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
134596