128681

Turisimo #3 Medium Cut Pad

Medium poleringspute, 130mm/140mm, 2pk

Varenr: 1814763
349,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Turisimo poleringsputer er oppbygd med en tanke rundt effektivitet og brukervennlighet. 

 

Poleringsputene fra Turisimo kommer i en skala fra #1 - #4 hvor #1 er grovest og #4 er finest. Dette lar deg enkelt ha kontroll på putene uten å være usikker på hvor på hardhetskalaen puten ligger. Dette er også markert på en smart måte på baksiden av puten. 

Åpen celle teknologi

Puten du velger til polering med DA-maskin bør helst ha åpen celle struktur som gjør at polish, lakk som er slipt av og luft trekker inn i puten. Dette gjør at du opprettholder en bedre poleringseffekt når du polerer og samtidig blir ikke puten like varm. Turisimo har åpen celle teknologi og måten du kan teste dette på putene dine er å blåse luft igjennom. Får du enkelt blåst luft igjennom puten med munnen din er det åpen celle teknologi.  

Turisimo poleringspute er kun 16mm tykk

Samtidig har Turisimo laget tynne puter som er kun 16mm tykke. Hvorfor spør du kanskje? Jo, en tynnere pute vil ha mindre materiale den skal forsyve frem og tilbake under bruk på en Dual Action maskin. Dette har 2 store fordeler. Den første fordelen er mindre masse gir mindre varmegang. Putene vil holde seg kjøligere og være mer stabile når de blir varme. 

 

Den andre fordelen er at pute opprettholder en høyere rotasjon. Dual Action maskiner er avhengig av å rotere fritt samtidig som den oscillerer. Med mange puter kan dette være et problem rundt kanter og bøyer på paneler. En tynnere pute som denne puten fra Turisimo vil hjelpe deg å opprettholde denne rotasjonen. Og som bonus føles puten mye mer stabil. 

Kommer som 2pk

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Stian14.08.2021Upassende?
Turisimo Pad 130/140mmEffektiv og brukervennlig poleringsputerDette var stusselige greier. På en tysker, typ CLS. På DA corse beskrivelsen fra Rupes står det " men kan også brukes med Turisimo #2 Heavy Cut Pad med stort hell" Vel det stemmer ikke i det heletatt. Gikk over til Rød pute fra Polytop å det endret sakene radikalt. Rupes DA Corse ++ Turismo #2, desverre ikke brukaned.s. Rupes DA corse + Rød Polytop pute Var knall kombo. Avsluter perfekt. Trenger ikke flere steg
Turisimo Pad 130/140mmEffektiv og brukervennlig poleringsputerUtrolig bra pute, tåler mye uten at den går varm og i oppløsning, vi har prøvd mye forskjellige pads uten særlig bra resultat.
Turisimo Pad 130/140mmEffektiv og brukervennlig poleringsputerVeldig god pad. Jeg har brukt de kun på båten foreløpig, flott resultat.
Runar 15.05.2021Upassende?
Turisimo Pad 130/140mmEffektiv og brukervennlig poleringsputerDårlig cut, alt for tynne og borrelås sitter dårlig
Turisimo Pad 130/140mmEffektiv og brukervennlig poleringsputerVeldig bra kommer til å bli flere av disse vist det trengs Bra med tall visning så er det ikke tvil vist man har andre merker med samme farge men til andre formål .
Lene22.02.2021Upassende?
Turisimo Pad 130/140mmEffektiv og brukervennlig poleringsputerEnkel i bruk, god heft til maskinen. Bra holdbarhet.
Turisimo #1 Ultra Heavy Cut PadEkstra grov poleringspute 130/140mm,2pkAnbefales. Har fått testet disse. Lave puter som gir særdeles god cut og har god kontakt med underlaget. De tåler lang kjøretid og lette å børste ut rester. Vask i vaskemaskin er ikke noe problem. Her har jeg puter mange biler :)
Turisimo #2 Heavy Cut PadGrov poleringspute,130mm/140mm, 2pkHar fått testet disse. Lave puter som gir meget bra med cut og har god kontakt med underlaget. De tåler lang kjøretid, lette å børste og vask i vaskemaskin er ikke noe problem.
Turisimo #3 Medium Cut PadMedium poleringspute, 130mm/140mm, 2pkAnbefales med fem stjerner. Lave puter som gir bra med cut og god kontakt med underlaget. De tåler hardkjør og vask i vaskemaskin er ikke noe problem.
Turisimo #3 Medium Cut PadMedium poleringspute, 130mm/140mm, 2pkBrukt sammen med Rupes maskin og fungerer utmerket. Like lite vibrasjoner som med Rupes putene. Putene bygger ikke like høyt som rupes sine og følte det gjorde det lettere å få maskinen til å oscillere ordentlig.
128681