120468

Menzerna One step Polish 3 in One 1 Lite

Poleringsmiddel Medium Cut m/voks, 1L

Varenr: 22748.261.0014260063010965
594,-
Volum
-+
13 stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Grovpolering for å fjerne swirls, vaskeriper og andre mindre riper. Finpolér til en speilblank overflate og legg en voks med langvarig beskyttelse. ALT I EN OPERASJON! Tyskland er kjent for sin ingeniørkunst. Menzerna leverer Tysk ingeniørkunst i flytende form. Menzerna 3 i 1 – Ett Steg Polish er en polish som tar deg gjennom hele tre steg i ett! Dette er en polish som har tatt professionelle og detailere «på sengen», ved å levere samme resultat i ett trinn, som man tidligere har måttet gjøre i 3 omganger.

 

Du trenger slett ikke være profesjonell for å bruke et Menzerna produkt. Produktet er enkelt å jobbe med, etterlater ingen kjøregater eller swirls og støver så og si ikke. Menzerna 3 i 1 – Ett Steg Polish sparer deg for tid, fordi det fjerner lette lakkskader som swirls, vaskeriper, og vannmerker, polerer til en ekstremt høy glans, og legger voks som gir en god beskyttelse – alt i ett trinn! Menzerna 3 i 1 kan du bruke med en DA maskin, roterende maskin eller legge for hånd. Du får absolutt best resultat og glans, ved å bruke en DA maskin med en myk eller medium myk skumpute.

 

Du vil da oppnå maksimal slipe-effekt og etterlate en imponerende glans, ferdig beskyttet. Dersom du ønsker å forsterke beskyttelsen, og gi mer dybde i glansen, legger Menzerna Endless Shine på toppen. Resultatet blir intet mindre enn imponerende! Menzerna 3 i 1 – Ett Steg Polish inneholder ekte carnauba voks, som ikke bare gir en fantastisk dybde i glansen, men som også er den hardeste organiske voksen på markedet. Dette gjør at voksbeskyttelsen har en holdbarhet få andre «alt i ett» produkter kan levere. Beskyttelsen vil normalt vare i flere måneder, istedet for uker. La produktet tørke til en tørr, dus hinne før du tørker av, for å oppnå best beskyttelse.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 3 Menzerna
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Menzerna
Type Alt i ett


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
120468