Turisimo Potente Hard Cut Polish Grovt Poleringsmiddel, 250ml

Turisimo Potente Hard Cut Polish

Grovt Poleringsmiddel, 250ml

Varenr: 1716317090055172978
279,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Potente Polish er et grovpoleringsmiddel som fjerner dype riper, oksidering og mye slitasje i lakkerte overflater hvor du raskt vil få opp glansen og fjerne riper. Turisimo Potente Polish fjerner lakkskader og riper ned til P1500 (1500 grit). Avhengig av typen poleringspute som brukes, kan fjerningshastigheten justeres.

 

Turisimo Potente Polish er utviklet for å fungere optimalt med Turisimo #2 Heavy Cut Pad, hvor du kan polere fra svært matt/skadet lakk opp til relativt god glans. Dersom du skal fjerne dypere riper/lakkskade, vil det være mest effektivt å bruke en lammeullpute eller tilsvarende pute laget av mikrofiber. Jobber du på ekstra hard lakk kan Turisimo #1 Ultra Heavy Cut Pad være det beste valget.

Turisimo Potente Polish for DA og roterende polering

Turisimo Potente Polish er bygd opp av slipegranulater som er stabile over tid, og brytes noe mekanisk - ikke av varme. Dette betyr at du utnytter polishen like effektivt både med en DA maskin og roterende maskin. Slipegranulatene brytes ikke ned av varme. Dette gjør at du effektiv fjerner riper, oksideringer og matthet i lakk, og kan avslutte med relativt god glans.

 

Turisimo Potente Polish er utmerket på de fleste lakktyper, gelcoat og plast. For å få en enda bedre glans og for å polere bort virvelmerker og polering av roser, anbefaler vi at du etterpolerer med Turisimo Potente Polish og Turisimo #3 Medium Cut Pad. På mørke biler, eller for deg som vil ha høyglans finish,  kan det også være lurt å avslutte med Turisimo Delicato Polish på en Turisimo #4 Fine Cut Pad.

 

  • Må ikke brukes på varme overflater eller i direkte sollys.
  • Rist før bruk.
  • Bruk alltid vernehansker.
  • 100% silikonfri

 

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H315 - Irriterer huden
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
  • H411 - Giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
183459