Turisimo Non-Marring Clay Kit Fin/ mild clay som ikke "marrer"

Turisimo Non-Marring Clay Kit

Fin/ mild clay som ikke "marrer"

Varenr: 173222_bun
325,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Non-Marring Clay Kit – Opplev Revolusjonerende Skånsom Clying!

Ønsker du en ren, glatt lakkoverflate uten bekymring for "marring", riper eller matte finisher? Da er Turisimo Non-Marring Clay Kit svaret på dine bønner. Dette avanserte kitet introduserer deg for en ny æra innen bilpleie, der "marring" blir historie og skånsomhet står i sentrum.

Turisimo Non-Marring Clay Bar – Den Fremtidige Standarden for Clay Bars

Turisimo har forvandlet bilpleieverdenen med deres banebrytende Non-Marring Clay Bar. Dette er en eksepsjonell clay bar som benytter revolusjonerende teknologi for å skånsomt fjerne mekaniske forurensinger uten å etterlate kjørespor, eller "marring" som det ofte omtales som. Den er den første i sitt slag som gir en feilfri lakkopplevelse.

 

Med avansert teknologi glir partiklene i claybaren silkemykt over overflaten, sammen med den medfølgende Clay Lube. Dette unike samspillet gjør at du kan fjerne forurensinger uten risikoen for små kjørespor. Den milde og effektive sammensetningen gjør den ideell for alle lakkfinisher, inkludert klarlakk og myke lakktyper som den "flate" Teslalakken.

 

Turisimo Non-Marring Clay Bar er enkelt å jobbe med og etterlater ingen rester. Den tørker ikke ut og bevarer sin effektivitet ved gjentatte påføringer. Uansett om du er en entusiastisk bileier eller profesjonell detailer, vil denne claybaren gi deg en silkemyk lakk som er klar for videre behandling.

 

 

Turisimo Clay Lube – Smør for Perfektion

For å optimalisere resultatene med Turisimo Non-Marring Clay Bar, er Turisimo Clay Lube din ultimate følgesvenn. Dette høyytelsesproduktet er spesielt utviklet for å minimere friksjonen under clay barring-prosessen. Ved å gi en jevn glidebevegelse for claybaren, reduserer Turisimo Clay Lube risikoen for marring og mikroriper.

 

Den avanserte formelen til Turisimo Clay Lube bidrar til å løfte og suspendere forurensinger fra overflaten, slik at de enkelt kan fjernes. Dette gjør prosessen raskere og mer effektiv, samtidig som du oppnår profesjonelle resultater. Produktet er trygt å bruke på alle overflater, inkludert lakk, glass, plast og metall.

Oppnå Perfeksjon med Turisimo Non-Marring Clay Kit

Vår Turisimo Non-Marring Clay Kit gir deg det ultimate verktøyet for å oppnå en feilfri, silkemyk lakk. Ved å kombinere Turisimo Non-Marring Clay Bar og Turisimo Clay Lube, kan du gi kjøretøyet ditt den dypeste og skånsomste rengjøringen mulig. Denne kitet er en investering i bilens utseende, prestasjoner og levetid.

Slik bruker du Turisimo Non-Marring Clay Kit

  1. Start med en grundig nedvask av kjøretøyet.
  2. Bak ut en del av claybaren til en passende pad.
  3. Spray Turisimo Clay Lube på både claybaren og området du skal jobbe med.
  4. Arbeid med små områder, bruk lette rette bevegelser.
  5. Gjenta prosessen til du har dekket de nødvendige områdene.
  6. Når claybaren blir møkkete, brett den sammen til en ball og bak den ut til en ny pad.
  7. Tørk overflaten ren med en mikrofiberklut.
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
185140