121888

Glosser Carnauba Wash & Wax

Bilsjampo med voks, 2 liter

Varenr: 1241007350066411498
98,-
-+
17 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Effektiv vokssjampo som både renser og gir overflaten en smussavvisende overflate. Gir et godt skumbilde og har en duft av sitrus.

 

Glosser Wash & Wax renser og gjenskaper glans i kjøretøyet ditt i ett trinn! Ekte carnauba voks i sjampoen binder seg til lakken, noe som øker glansen og beskyttelsen du allerede har på bilen. Alt du trenger å gjøre er å vaske kjøretøyet ditt som vanlig, uten å frykte at vokslaget du har på bilen vaskes bort. Tvert imot; du forsterker det. 

 

Glosser Wash & Wax gir deg bilvask og voks av høy kvalitet for en utrolig billig penge. Brukt mellom vanlig voksing, løser Glosser Wash & Wax lett opp og fjerner gjenstridig veistøv og skitt, alt mens du styrker din eksisterende voks - og gir deg deg "nyvokset bil" følelsen lenger.

Tips til bruk av Glosser Carnauba Wash & Wax

 

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 3 Glosser
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H315 - Irriterer huden
  • H318 - Gir alvorlig øyeskade
Produsent Glosser
Type Bilshampo


Dokumenter
Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literTil prisen er det lite å utsette på denne. Gir god glid og overraskende effekt av voksen. Ikke noe vidunderprodukt, men syntes den fortjener ros.
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literFungerer kjempe bra,et produkt som kan anbefales😀👍
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literDenne fungerer helt innafor👍 Vasket bilen min, som bare var litt støvete og skitten her om dagen. Da vasket jeg først bilen på vanlig måte med skumkanon først, da brukte jeg en Chemical Guys såpe. Deretter blandet jeg denne Glosser såpa i skumkanonen sammen med Foam Booster. Sprayet ned hele bilen og gikk direkte på med en vaskehandske. Fikk god glid og et imponerende resultat av glans og perling👍👍👍
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literHelt topp, lukter godt og veldig grei til vedlikeholds vask
Alf27.07.2021Upassende?
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literBra såpe til en lett vedlikeholds vask 👍
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literRimelig og god sjampo som gir fin glans blir mye brukt både i bøtte og kanon
Marius04.07.2021Upassende?
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literHelt grei såpe til denne prisen. Såpa egner seg veldig bra til vedlikeholdsvask, altså for bil som er litt skitten og trenger bare en liten enkel rengjøring. Funker også i skumkanon med en god dash foambooster (en kork er ikke nok). Som sagt helt ok + har du skikkelig møkkete bil bør evt noe kraftigere såpe vurderes.
Jørn02.07.2021Upassende?
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literÆrlig talt skjønner jeg ikke hvorfor så mange gir denne god tilbakemelding. Synes denne såpa er lite å skryte av og at Garasjetid overselger denne i sine videoer. Prisen er grei, særlig på tilbud, men det finnes uendelig med alternativer som er MYE bedre. Kjøp noe som er mer konsentrert, så blir det like rimelig i bruk også.
Cato 28.06.2021Upassende?
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literVeldig fornøyd med såpa. Fjerner insekter og vei støv enkelt.
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literBra produkt som gir en fin glans i lakken etter vask.
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literSom anbefalt brukte jeg denne til en lett vask. Brukte foambooster og skumkanon for å få et tykt skumlag på bilen, noe som fungerte utmerket. Godt fornøyd.
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literMin favoritt såpe for håndvask. God glid,god effekt og god lukt. Funker knallbra i bøtte selv uten foambooster. Billig men super :)
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literKjører den i skumkanonen med foam booster
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literEn helt greit produkt som gir deg et godt sluttresultat men her har du mange andre leverandører som er like bra bør være prisbevisst her.
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literHelt grei til hverdagsbruk - mye vask for pengene.
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literveldig grei såpe som skummer godt for en enkel vask. kjør gjerne hage slange eller høytrykk for å få såpa til å skumme litt mer slik at hansken glir litt bedre. og ennå bedre, bruk foam booster. fantastisk produkt
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literHelt ok såpe. Legger den på med skumkanon, som Bjørn Åge viste på en film. Alt virker men foam booster
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literMild og billig såpe med voks. Kjører den i skumkanonen med foam booster
Roy28.06.2020Upassende?
Glosser Carnauba Wash & WaxBilsjampo med voks, 2 literGrei og bilig såpe med carnuba bruker den til felger og dem hvite døre listen rund døren!!
121888