Hybrid Solutions Graphene Tire Shine Keramisk dekkfornyer, 680 ml Hybrid Solutions Graphene Tire Shine Keramisk dekkfornyer, 680 ml

Hybrid Solutions Graphene Tire Shine

Keramisk dekkfornyer, 680 ml

Varenr: 22865010322537462
199,-Kampanjepris
Veil.319,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Hybrid Solutions Graphene Acrylic Tire Shine gir dyp mørk glans med utrolig holdbarhet og UV-beskyttelse. Syntetiske glanspolymerer gir en justerbar dyp mørk glans og forhindrer dekk i å bli brune. Den unike kombinasjonen av Graphene og Akrylpolymerer gir en fantastisk holdbarhet med UV-beskyttelse som avviser vann og forurensing i flere måneder, holder gjennom flere vask.

 

Hybrid Solutions Graphene Acrylic Tire Shine er noe annet en dekkfornyere vi kjenner til i dagens marked, som gjerne holder 1-2 vask og så er det på tide med ny pålegging. Denne dekkfornyeren vil holde opptil flere måneder og holde dekkene beskyttet og sorte. Det er veldig viktig å vaske dekkene skikkelig før påføring av Hybrid Solutions Graphene Acrylic Tire Shine, dette så den kan binde seg til en ren overflate.

 

Dette er dekkfornyeren som gir dekkene dine en mørk og dyp glans, noe som er prikken over i på en nypolert bil. Hybrid Solutions Graphene Acrylic Tire Shine er super enkel å påføre, enten spray rett på dekket og jobb den utover med en klut eller påfør med en påføringssvamp for en ryddigere jobb.

 

 

Slik gjør du det:

  1. Rengjør dekket godt med Gloss Factory Felg og Dekkrens.
  2. Start med å riste flasken godt.
  3. Spray Hybrid Solutions Graphene Acrylic Tire Shine godt på dekksidene, la trekke inn i 3-5 minutter
  4. Tørk lett av overspray med en applikator eller mikrofiberklut.
  5. For ekstra glans, påfør et ekstra lag og la stå til produktet har tørket.

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) EUH 208 - Kan gi en allergisk reaksjon


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
179064