Fenice Rens og beskytt Alcantara Renser Alcantara i dybden og beskytter

Fenice Rens og beskytt Alcantara

Renser Alcantara i dybden og beskytter

Varenr: 169881_bun
593,-Kampanjepris
Veil.698,-
-+
19 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Alcantara er et syntetisk fremstilt produkt. Dette gjør det mer slitesterkt enn f.eks. semsket skinn, som mange forveksler dette med. Det gir skinnfølelsen både i komfort og bruk, men er altså langt mer slitesterkt. Derfor brukes Alcantare ofte i bilindustrien i sportsbiler, på ratt etc.

 

Alcantara er dessuten et varemerke som stammer fra Italia. Dette var den oprinnelige leverandøren av dette tekstilet og har siden blitt kopiert av mange. Derav mange som fortsatt kaller dette alcantara, eller også alcantara skinn - til tross for at det ikke er skinn.

 

For å bevare strukturen og slitestyrken i Alcantara er det svært viktig at dette behandles riktig. Fenice er den eneste kjemileverandøren som er godkjent og brukes av Alcantara selv.

 

Fenice Rens og beskytt Alcantara Kit inneholder

Fenice Alcantara Deep Cleaner, 300ml

Fenice Alcantara Deep Cleaner fjerner flekker, fett og fargeoverføring i Alcantara og lignende materiale. Fenice Alcantara Deep Cleaner kan brukes med svamp, mikrofiberklut og rensemaskin etter behov og tilgang. 

Fenice Premium Alcantara Protector, 300ml

Fenice Premium Alcantara Protector brukes på nytt eller renset alcantara eller lignende materiale. Når du har renset tepper, seter eller andre Alcantaraprodukter, så sprayer du Fenice Premium Alcantara Protector direkte på området å lar det tørke. 

 

Fenice Premium Alcantara Protector beskytter fibrene mot slitasje, møkk, fett og skitt. Gjør det særdeles enkelt å holde rent. Bruk en fuktig klut eller Alcantara Deep Cleaner for å fjerne smuss som har tilkommet.

 

Vi anbefaler to lag for ekstra beskyttelse, lag nummer to legges når første lag har tørket.

 

Det følger også med en skånsom børste og en høykvalitets mikrofiberklut i settet.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180673