Fenice Gold Protection Cream Beskyttelse for eldre og klassisk skinn Fenice Gold Protection Cream Beskyttelse for eldre og klassisk skinn Fenice Gold Protection Cream Beskyttelse for eldre og klassisk skinn

Fenice Gold Protection Cream

Beskyttelse for eldre og klassisk skinn

Varenr: 42262803263291105
398,-
-+
27 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Fenice Gold Protection Cream er en skinnkrem laget for å ta vare på eldre og klassisk skinn.

 Gold Protection er en delikat skinnkrem som gir tilbake den gode følelsen i skinnsetene dine. Gold Protection Cream minner om en god gammeldags skinnkrem med sin farge og lukt, men er moderne og høy teknologisk for å ta best vare på skinnet.

Eldre skinn gir andre utfordringer enn helt nytt skinn. På et eldre skinnsete vil vi gjerne gi "næring" til skinnet og beskytte det mot uttørking slik at det oppleves som mykt og "velsmurt". Dette gjør Fenice Gold Protection Cream uten å gjøre overflaten fettete eller glatt.

Gold Protection Cream gir også en utrolig god beskyttelse mot mekanisk slitasje som forekommer når du setter deg inn og ut av bilen f.eks på sidevanger. Ved å benytte deg av denne skinnforseglingen kan du begrense skadene betraktelig.

Fenice Gold Protection Cream er det perfekte valg for deg med klassisk bil, eller bare en bil med et skinninteriør som ikke er nytt! 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
134792