Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 Lakkforsegling,532ml

Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0

Lakkforsegling,532ml

Varenr: G127180070382181277
499,-Kampanjepris
Veil.539,-
-+
3 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 er en avansert syntetisk, polymerformel som introduserer en fantastisk dybde av glans og voksbeskyttelse i ett. Basert på Meguiars proprietære hydrofobe polymerteknologi, gir denne syntetiske voksen nådeløs vannperling og beskyttelse mot oksidasjon, korrosjon, UV-stråler og overflatedegradering. Ordet “hydrofobisk” betyr bokstavelig talt “vann skrekk”, og denne nye gjennombruddsteknologien bygger så utrolig beskyttelse og overflatespenning at vann perler opp og bare glir av lakken etter vask! Det er nesten ikke behov for å tørke!

 

Denne avanserte polymervoksen er utrolig lett å legge og ikke minst å tørke av, slik at finishen blir glatt, og uten pulveraktige rester som gjør det til en veldig brukervennlig voks. NXT Generation Tech Wax 2.0 eliminerer visuelt fine vaskeriper og andre hårfine riper og etterlater en utrolig dyp, levende farge og dramatisk klar "wetlook".

Noen tips når du legger Meguiars NXT Generation tech Wax 2.0

  • En av de største feilene mange gjør når man legger en voks er at man bruker for mye produkt. Dette forlenger bare tørketiden, gjør voksen vanskeligere å fjerne og får deg til å bruke mer produkt enn nødvendig. Spre alltid voks så tynt og jevnt som mulig.
  • For enkleste fjerning, bruk en ren, tør mikrofiberklut. Vær oppmerksom på at lave temperaturer og høy luftfuktighet kan forlenge den herdetiden.
  • For best resultat, bruk Meguiar NXT Generation Tech Wax i skyggen på en ren, kjølig overflate.
  • Påfør en liten mengde produkt på den myke skumpåføringsputen og fordel et tynt belegg over hele kjøretøyet.
  • La voksen tørke. En måte å fortelle om voksen er tørr og klar til å tørkes av er ved å utføre en sveipetest. Kjør en pekefinger over voksen, og hvis voksen smører seg ut, er den ikke klar til å tørkes av. Imidlertid, hvis det er en klar sveip etter fingeren, er voksen klar til å bli fjernet.

 

Helse, miljø og sikkerhet

  • H373 - Kan forårsake organskader ved langvarig eller gjentatt eksponering
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H373 - Kan forårsake organskader ved langvarig eller gjentatt eksponering


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
118058