Meguiars Convertible & Cabriolet Cleaner Rens til cabriolet, 473ml

Meguiars Convertible & Cabriolet Cleaner

Rens til cabriolet, 473ml

Varenr: G20160070382220167
249,-
-+
10 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Meguiar’s® Convertible & Cabriolet Cleaner sikrer rask, effektiv og enkel rens av canvas, tekstil, mohair og vinyl topper. Denne spesialrensen fjerner trygt urenheter og misfarging etter hardt vann, fugleskitt, olje og lignende uten å tørke ut cabriolet-taket. 

 

 

Meguiar’s Convertible & Cabriolet Cleaner renser flekker fra jordslag og gir en klarere  overflate, som gjør at din cabriolet-top blir som ny igjen.

 

Som eier av en cabriolet, vet du at det ikke alltid er lett å rense toppen. Tekstil og vinyl kan inneholde forurensning som raskt sliter cabriolet-toppen. Meguiars Convertible & Cabriolet Cleaner gjør det derimot meget enkelt å rengjøre alle cabrioletoppene uten hard skrubbing. Den viktige rens av cab toppen er dermed ingen utfordring og du kan glede deg til neste vask allerede nå.

 

Meguiars Convertible & Cabriolet Cleaner er en gjennomtrengende formel som bryter opp tøffe muggflekker, og alle andre vanlige toppforurensninger i tekstil og vinyl. Som en ekstra bonus er Meguiars Convertible & Cabriolet Cleaner biologisk nedbrytbart og miljøsikker. Slikt vet vi å sette pris på her i Garasjetid, noe vi vet også du er oppatt av.

Slik bruker du Meguiars Convertible & Cabriolet Cleaner

  1. Det kan være smart å støvsuge toppen før du starter, dersom du har mulighet til det
  2. Spray Meguiars Convertible & Cabriolet Cleaner jevnt over hele toppen
  3. Jobb forsiktig, uten press, med en myk børste eller en mikrofiberklut, slik at du jobber produktet inn i tekstilet og hjelper til å løse opp ekstra hardtsittende skitt.
  4. Skyll deretter med rikelig mengder vann

Tips:

Dersom du ser stoffet trekker raskt vann, kan det være på tide å legge en impregnering. Vil du fortsette i linjen til Meguiars er Meguiar’s Convertible & Cabriolet Weatherproofer vår anbefaling.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H315 - Irriterer huden
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
  • H412 - Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
117736