Wash Pluss - Komplett klargjøring Raskere og enklere blir det neppe!

Wash Pluss - Komplett klargjøring

Raskere og enklere blir det neppe!

Varenr: 162243_bun
899,-Kampanjepris
Veil.1 498,-
-+
10 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Vil du ha blank bil, glatt overflate og en god beskyttelse som varer i måneder - uten at det tar hele dagen å få det slik? Det er ikke alltid man har lyst, tid eller ork til å ta den "helt ut" og man ser kanskje etter de gode snarveiene.

 

For vi er vel alle enige om at en glatt og blank overflate er enklere å holde ren? Dessuten har det "bi-effekter" som å ivareta verdien på bilen, den ser bedre ut og du føler deg bedre når du kjører rundt i en bil som glinser.

 

Dette er den gode snarveien til blank bil!

 

 

Wash Pluss - Komplett Klargjøring inneholder alt du trenger:

Meguiars Wash Plus

Meguiars Car Wash Plus er et innovativt nytt bilvaskprodukt som eliminerer behovet for bøtte. Det et er ikke en spray og tørk "vannløs vask"! Denne superkonsentrerte, lotionlignende vaskekremen legger du direkte på vaskehansken og deretter på lakken! Ingen blanding og gjentatte turer til vaskebøtten din - sannsynligvis den enkleste bilvask du noensinne vil gjøre!

SONAX Xtreme Ceramic Spray Coating

Aldri før har SONAX gitt ut et produkt som påføres så raskt og som gir like langvarig beskyttelse som dette SONAX Xtreme Ceramic Spray Coating gjør. Med dette produktet får du muligheten til å gi holdbar beskyttelse på lakk, felger, plast og vinyl. Overflaten vil være glatt og med den nye SI karbonteknologien vil det være en ekstra dybde i glansen.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143397