Rain Repellent Full Kit Finn din favoritt

Rain Repellent Full Kit

Finn din favoritt

Varenr: 160554
899,-Kampanjepris
Veil.1 249,-
-+
53 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Rain Repellent, eller såkalt glassforsegling, er det flere og flere som får øynene opp for. Det gjør ikke bare kjøring i regn og slaps mer behagelig, men det øker trafikksikkerheten betrakelig. Rain Repelleng gir deg rett og slett "usynlig" vindusvisker.

 

 

Vi synes det var vanskelig å kåre en vinner blant bestselgerne. vi synes egentlig alle er like bra, så derfor legger vi alle 3 i samme pakke - så kan du lettere finne din egen favoritt!

Rain-X Rain Repellent 200ml

Rain X Rain Repellent er en vindusforsegling som gir varig beskyttelse av rutene på bilen din (1-3 måneder). Den reduserer bruk av vindusviskerne da regnet preller av i fart. I Norge burde nesten Rain-X vært påbudt om vinterenm. Effekten er så imponerende, spesielt i slaps, saltsprut og kjørevær som gir dårlig sikt, at du fort vil bli helt avhengig.

Turtle Wax Clear Vue Rain Clear 300 ml.

”Den usynelige vindusvisker”. Et suverent produkt som gir en vann- og smussavvisende overflate på ruter, speil, lykteglass med mer. Lager et superglatt, vannavstøtende belegg utvendig på bilens vinduer som gjør at vannet blåses av ved kjøring.
 

Turtle Wax Clear Vue Rain Clear avviser regn, snø og sludd. Også egnet for bruk på speil, MC-visir og vinduer i båt/campingvogn.

Meguiars Glass Sealant 118 ml.

Meguiars Perfect Clarity Glass Sealant er en svært holdbar polymerformel som binder seg til det ytre glasset ditt for å danne et gjennomsiktig, hydrofobt lag som avviser regn, sludd og snø ved kontakt.  Det vil oppleves nærmest som en "usynlig vindusvisker" så snart farten passerer 60-70 km/t. Behovet for viskere reduseres betraktelig og sikten bedres tilsvarende. Spesielt høst og vinter vil du elske dette produktet som gir deg så mye bedre sikt. her snakker vi økt trafikksikkerhet og komfort.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
139560