Meguiars Smooth Surface Clay Kit 473ml Quick Detailer + 80g Clay Meguiars Smooth Surface Clay Kit 473ml Quick Detailer + 80g Clay

Meguiars Smooth Surface Clay Kit

473ml Quick Detailer + 80g Clay

Varenr: G10160070382101169
599,-Kampanjepris
Veil.749,-
-+
9 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Meguiar's Smooth Surface Clay Kit er et komplett sette for å claye bil. Alt du trenger for å claye bilen din er i esken, til og med en mikrofiberklut av høy kvalitet. Meguiar's Smooth Surface Clay Kit renser overflateforurensinger fra kjøretøyet ditt slik at lakkoverflaten blir helt glatt og klar for polering og/eller voksing.

 

Clay fungerer ved å fjerne forurensninger som har bakt seg inn i lakken. De lager små humper som forstyrrer bindingen av voks og skaper en ujevn refleksjon. Disse forurensningene inkluderer flyverust, industrielt nedfall, overspray og bremsestøv. Du kan ikke se dem, men du kan føle dem hvis du fører fingrene lett over lakkoverflaten. Føler du nupper? Da er det på tide å claye.

 

Meguiars clay er ikke-slipende og trygg å bruke på lakk, metall og glass. Når du glir den over overflaten, vil det som sitter fast i lakken feste seg til clayen. Bruk den medfølgende detailerspray som glidemiddel for clayen. Det er viktig at clayen glir lett over overflaten og ikke "lugger". 

 

Clay fjerner beskyttelselaget du har på bilen, så pass på at du følger opp med å legge en voks, hurtigvoks eller tilsvarende. Dersom det er vaskeriper, seirls eller andre lakkskader, må du også polere før du legger beskyttelsen.

 

Meguiar's Smooth Surface Clay Kit inneholder


To 80 grams Meguiars Clay Bar

Totalt 160 gram med clay, som tar deg gjennom mange ganger med claying av bil. Dette er en ikke-slipende leire som fungerer på alle lakkoverflater. Hver claybar er individuelt innpakket og pakket i en gjenbrukbar plastboks for å bevare clayen lenger. Clayen kan brukes igjen og igjen. Et tips er å spraye en liten "dæsj" detailerspray (medfølger) på clayen før du legger den i boksen for lagring til neste gang. Da vil du hindre at den tørker ut.

Meguiar's Quik Detailer

Meguiar's Quik Detailer er full av smøremidler som gir en glatt hinne mellom clay og lakkoverflaten. Clayen glir lett over den våte overflaten uten å "lugge". I tillegg kan Quik Detailer brukes til å fjerne eventuelle clayrester, og den etterlater lakken glatt og blank.

Supreme Shine

Mikrofiberkluten Supreme Shine Microfiber Towel er laget med en dyp tosidig vev som tørker bort voks mens den gir en glatt, speillignende glans. Fibrene kan absorbere tre ganger mer vann ettersom en tradisjonelle kluter og mikrofiber er langt mykere enn f.eks. bomullsklut.

 

Meguiar's Smooth Surface Clay Kit er en enkel, alt-i-ett-pakke for clay nybegynnere eller en detailer! Detaljerte instruksjoner er inkludert på esken.

 

Claying av bil bør utføres minst to ganger i året på en vanlig bruksbil. Selv om du ikke kan se forurensningene, er de der. Meguiar's Smooth Surface Clay Kit gir deg verktøyene du trenger for å rense lakken for mekaniske forurensinger.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
118044