Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer Gjenopprett og beskytt plast, 473ml

Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer

Gjenopprett og beskytt plast, 473ml

Varenr: 1725180070382016364
236,-Kampanjepris
Veil.295,-
-+
4 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer er det perfekte valget når det kommer til å gjenopprette og beskytte plastdetaljer på kjøretøyet ditt. Dette avanserte produktet gir enestående resultater ved å kombinere en keramisk teknologi med langvarig beskyttelse og fornyelse.

 

Med Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer kan du enkelt gjenopprette fargen og glansen til utvendige plastdetaljer som har blitt påvirket av solens UV-stråler og oksidasjon over tid. Den keramiske formuleringen trenger dypt inn i plastoverflaten, forbedrer fargen og gir en dypere glans. Resultatet er plastdetaljer som ser ut som nye, og som vil vare lenge.

 

En av de unike egenskapene til Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer er dens langvarige beskyttelse. Produktet skaper en beskyttende barriere mot skadelige UV-stråler, forurensninger og værforhold som kan forårsake falming, misfarging og forvitring av plastdetaljene. Denne langvarige beskyttelsen holder plasten pålitelig og freshe i lang tid.

 

Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer er enkel å bruke. Bare påfør produktet jevnt på plastdetaljene med en ren mikrofiberklut eller applikator. La det tørke i noen minutter, og tørk deretter av eventuelt overskudd. Du vil umiddelbart se en forbedring i fargen og glansen på plastdetaljene. Produktet er egnet for bruk på ulike typer plastoverflater.

 

Når du velger Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer, velger du et produkt fra en anerkjent produsent av bilpleieprodukter. Meguiar's har en lang historie med å levere produkter av høyeste kvalitet, og deres engasjement for innovasjon og kundetilfredshet gjenspeiles i hvert produkt de produserer. Du kan være trygg på at Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer vil gi deg imponerende resultater og enestående beskyttelse for plastdetaljene dine.

 

Bestill din flaske med Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer i dag og ta vare på plastdetaljer med keramisk glans. Med dette førsteklasses produktet kan du enkelt gjenopprette og beskytte plastdetaljer på kjøretøyet ditt, og forlenge levetiden til plasten. Opplev den langvarige beskyttelsen og den fornyede glansen som Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer gir, og få enestående resultater på plastdetaljene dine.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184419