Meguiars Carwash XL For skånsom håndvask av bil

Meguiars Carwash XL

For skånsom håndvask av bil

Varenr: 158321_bun
775,-Kampanjepris
Veil.1 096,-
-+
10 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Når det kommer til bøttesåpe, dvs. den såpa du har rett i bøtta når du vasker bilen med svamp eller vaskehanske, er Meguiars i en klasse for seg selv. Dette er våre 2 best selgende såper til vedlikeholdsvask gjennom vår, sommer og høst.

 

Vi har paret dette med vaskehansken og tørkehåndkleet vi selger mest av og dermed har vi en knallpakke til deg som liker å ha ren bil, med såpe nok for en hel sommer!

Meguiars Deep Crystal Car Wash, 1,9 liter

Meguiar's Deep Crystal Bilvask er en avansert og kraftig flytende såpe som gir en grundig rengjøring og går dypt ned i overflaten og etterlater bilen din en strålende glans.

Meguiars Ultimate Wash & Wax

Tradisjonelle «Wash & Wax»- produkter skummer vanligvis lite, og gir lite glans og beskyttelse, men ikke nå lenger! Meguiar’s® hybrid-blanding av premium carnauba voks og syntetiske polymerer gir beskyttelse og glans mens du vasker.

 

Det som skiller denne såpen fra andre "wash & wax" såper er at i denne er det faktisk ekte voks. Du ser og kjenner voksbitene i såpen, som du legger igjen på lakken samtidig som du vasker. Resultatet er den beste voks-såpen på markedet. Så enkelt er det bare!

Gloss Factory vaskehanske

CarWise Vaskehanske er supermyk, slik at den gir en veldig skånsom vask, samtidig som den er veldig holdbar og langvarig takket være de syntetiske mikrofiber-fingrene.

 

Turisimo Heavenly Dry

Heavenly Dry er et tørkehåndkle som måler 70cm x 90cm som gjør at du kan tørke hele bilen uten å måtte vri det opp. Heavenly Dry er også designet slik at det ikke blir for tungt når du tørker bilen og det fyller seg med vann.

Det er flere gode grunner for å tørke bilen etter vask hvor en av de grunnene er at vi unngår vannflekker. Vannflekker eller Waterspots som det kalles på fagspråket kommer av at vann eller såperester tørker inn på lakken og legger ifra seg hvite sjenerende ringer. Dette kommer av mineraler og kalk i vannet eller av såperester fra vasken. Ved å tørke bilen unngår vi dette og bilen holder seg blank lenger.


Den andre grunnen er at når du kjører bilen vil du alltid komme over støv på veien. Når du har en våt bil og kjører over støvete veier vil støvet legge seg i vannet og skape et inntrykk av en møkkete bil. Ved å tørke bilen unngår vi også dette som igjen gir inntrykket av en renere og penere bil i lenger tid.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133280