SONAX Intense Gloss Shampoo Ekstrem glans uten voks, 1 liter SONAX Intense Gloss Shampoo Ekstrem glans uten voks, 1 liter SONAX Intense Gloss Shampoo Ekstrem glans uten voks, 1 liter

SONAX Intense Gloss Shampoo

Ekstrem glans uten voks, 1 liter

Varenr: 3153414056554007756
199,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

SONAX Intense Gloss Shampoo gir bilen en utrolig glans etter bruk, uten at den etterlater noe voks på overflaten. SONAX Intense Gloss Shampoo er fortrinnsvis en bøttesåpe, men kan fint brukes både i skumkanon og i bøtten. Flasken er på hele 1L, så her får du mye for pengene. Jo oftere man vasker, jo mer glans får man fra SONAX Intense Gloss Shampoo. Vi anbefaler å vaske med en god mikrofiber cenille svamp.

 

 

Man kan ofte tenke at en bilsåpe er en bilsåpe, men det stemmer ikke. Det er store forskjeller på kvaliteten til en bilsåpe og spesielt med tanke på hvilke kjemikalier som er brukt. SONAX Intense Gloss Shampoo er PH nøytral og vil ikke skade voks og forsegling som ligger på lakken. Men fortsatt sterk nok til å ta trafikkfilm og smuss fra lakken.

 

Sonax har alltid vært kjent for å lage kvalitets produkter og har lang erfaring innen bransjen, dette er ikke deres første bilsåpe for å si det slik. Mange har etterspurt en bilsåpe som ikke etterlater voks, spesielt er det fint om man har keramisk coating på bilen.  

 

Etter vasken, anbefales det å tørke bilen med et mikrofiberhåndle for best effekt av glansen fra bilsåpen. Lukter herlig sitrus.           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180111