Sonax Profiline Final Fin polish med lakkforsegling, 1 liter

Sonax Profiline Final

Fin polish med lakkforsegling, 1 liter

Varenr: 2783004064700278301
598,-
-+
Bestillingsvare. Bestilles ved ordre. Leveringstid (5 dager)
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Høyglanspolish med hurtigvirkende forsegling.

 

Sonax Profiline Final er en mild, høyglanspolering med hurtigvirkende forsegling som kan påføres med en maskin eller for hånd. Sonax Profiline Final skaper en intensiv, dyp farge for den perfekte showroom-finishen!

 

Om du polerer for hånd eller med maskin, vil Sonax Profiline Final gi den perfekte avslutning og skape dybde i glansen. Sonax Profiline Final er et mildt poleringsmiddel som skaper en speilblank finish uten å etterlate kjørespor eller noen rester.

Slik bruker du Sonax Profiline Final

Sonax Profiline Final kan brukes for hånd eller med maskin, men for best resultat, bruk med en poleringsmaskin. Ikke bruk i direkte sollys. Forsikre deg om at overflaten er vasket og tørket før du polerer.

Ved handpolering

Påfør tre ertestore dråper på en skumpoleringspute og jobb frem og tilbake. Overlapp bevegelsen til produktet begynner å tørke. Tørk av poleringsmiddelet med en ren, tørr mikrofiberklut. Fortsett rundt kjøretøyet.

Ved maskinpolring

Påfør tre til fire ertestore dråper på en skumpoleringspute og bruk middels trykk på ett panel om gangen, arbeid produktet inn i overflaten ved hjelp overlappende bevegelse. Når produktet begynner å tørke, sjekk arbeidet ditt og gjenta om nødvendig. Fortsett til en høyglans er oppnådd. Tørk av med en ren, tørr mikrofiberklut og jobb deg seksjonsvis rundt bilen.

 

Produktet gir en grei beskyttelse, men kan toppes med voks dersom du foretrekker det.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
121565