Sonax Ecoline Wash Kit Svanemerket og rPET vaskekit

Sonax Ecoline Wash Kit

Svanemerket og rPET vaskekit

Varenr: 158428_bun
985,-Kampanjepris
Veil.1 159,-
-+
6 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Det vies stadig mer oppmerksomhet mot kjemikalier som ikke er skadelig for natur, dyr eller mennesker. Svanemerket er en bekreftelse for at man oppfyller de strengeste miljøkrav, men var du klar over at dette også er et kvalitetsmerke?

 

 

Sonax har utviklet flere produkter som oppfyller de strenge kravene til miljø og kvalitet fra Svanen. Vi har samlet dette med miljøvennelig mikrofiber fra Gloss factory og turisimo. Mikrofiber lager av rPET. Dvs. mikrofiber laget av plastflasker. Mer miljøvennlig bilvask enn dette får du neppe.

Sonax Power Clean EcoLine

Ekstremt alkalisk, svært effektivt rengjøringskonsentrat for kraftig forrensing. Dette er en svanemerket alkalisk avfetting (sterk såpe) og må ikke sammenlignes med petrokjemisk avfetting. Sonax Power Clean er effektiv mot smuss og samtidig svært skånsom mot eksisterende voksbeskyttelse. Anbefales for deg som vasker bilen jevnlig og ønsker å bli kvitt trafikkfilm, skitt og smuss, men beholde voksbeskyttelsen vask etter vask.

 

Dersom du vil bruke Sonax Power Clean som en mildere avfetting, kan du blande den helt til 1:10. Dette gir mye valutta for pengene og en kraftig, men skånsom avfetter.

SONAX Felgrens Ecoline

Sonax sin svanemerkete felgrens tar kjapt og enkelt bra bort smuss og bremsestøv. 

Sonax Felgrens Ecoline er en syrefri felgrens som er skånsom mot alle overflater den berører. Spray på felgene og vent 3-5 minutter før du hjelper til med en myk børste. Spyl godt av med godt trykk. 

SONAX Bilshampo Ecoline

Sonax Bilshampoo Ecoline er en miljøvennlig og skånsom bøttesåpe til din bil. Såpen er effektiv mot trafikkfilm og andre forurensinger en bøttesåpe er laget for å fjerne. 

Såpen gir god glid, er drøy  å bruke og skummer godt. Fyll bøtten med vann, ha oppi såpe og skum opp med høytrykkspyleren for å blande såpen. Vask deretter ovenfra og ned med en god vaskehanske. 

Sonax Bilshampoo Ecoline er også effektiv til å rengjøre dekk, plast, vinyl og glass. Såpen er ph nøytral. 

 

 Bland to korker med såpe for hver 10L vann. 

Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer

Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer fjerner forsiktig lett forurensning fra lakken for å gjenopprette kjøretøyet til en klar voksfylt glans! Den innovative og tykke formelen til Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer vil gi en dyp glans med lakkbeskyttelse og vannperling. Du kan bruke Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer når som helst for å forbedre glansen i lakken og legge til beskyttende lag med glans og gi en ekstra glatt overflate.

Gloss Factory Chenille Wash Mitt

Chenille Wash Mitt er en vaskehanske med mikrofiber av høy kvalitet med gode løsninger. Vaskehansken har et godt strikk rundt håndleddet samt et strikk inne i hansken som du kan holde tak i. Dette gjør at du aldri vil miste hansken på bakken og du vil ha full kontroll.

Vaskehansken holder på mye såpevann og glir godt over overflaten som utgjør en god skånsom vask. Gloss Factory Chenille Wash Mitt har evnen til å "suge" til seg skitt på overflaten inn i hansken og vil frastøte seg dette når du putter hansken i bøtten.

Laget av 80% rPET. Maskinvaskes på 40-60 grader og egnet mikrofibervaskemiddel.

Turisimo Edgeless All Rounder

Denne kluten er trygg nok til å bruke til finsteget for å tørke av voks, polish eller andre jobber. Samtidig er den effektiv nok til å virkelig rengjøre der det trengs. Skal du ha en klut som blir arbeidshesten din anbefaler vi denne!

Turisimo Heavenly Dry

Heavenly Dry er et tørkehåndkle som måler 70cm x 90cm som gjør at du kan tørke hele bilen uten å måtte vri det opp. Heavenly Dry er også designet slik at det ikke blir for tungt når du tørker bilen og det fyller seg med vann.

 

Alle Turiusimo mikrofiber produkter er laget av resirkulert plast, kalt rPET.

 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133504