Sonax Detailers Choise Gi bilen din siste ekstra finishen!

Sonax Detailers Choise

Gi bilen din siste ekstra finishen!

Varenr: 156068
397,-Kampanjepris
Veil.999,-
-+
39 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Som detailer eller entusiast er du stadig opptatt av å finne frem til løsninger som setter den siste prikken over i-en. Og i søken etter å beholde den siste, fine touch over lenger tid, kommer Sonax med en perfekt løsning. Sonax Detailer Choise er hva du trenger for å holde kontrastene skarpe og glansen krystallklar. 

 

Sonax Detailer Choise er "the missing link" mellom de lange detailerjobbene, for å beholde og bevare den ypperste finish i lang tid.

Sonax Detailer Choise inneholder

Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer, 500 ml.

Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer fjerner forsiktig lett forurensning fra lakken for å gjenopprette kjøretøyet til en klar voksfylt glans! Den innovative og tykke formelen til Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer vil gi en dyp glans med lakkbeskyttelse og vannperling. Du kan bruke Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer når som helst for å forbedre glansen i lakken og legge til beskyttende lag med glans og gi en ekstra glatt overflate.

Sonax Xtreme Plastic Detailer, 500 ml

Plastdetailer for både utvendige og innvendige plastdeler. Gir en smuss- og vannavvisende effekt og en glansforbedrende effekt. Spray på rent underlag og spred med mikrofiberklut. Skaper sort, skarp finish på alle utvendige detaljer, som står i fin kontrast til en nypolert, skinnende bil.

 

 

Sonax Xtreme Plastic Detailer er et produkt med enormt mange bruksområder. Produktet er vannbasert og kan brukes på alle plast- og gummidetaljer på hele bilen. Både utvendig og innvendig.

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128330