Sonax Yellow Touch Carwash Kjente Carnauba-produkter for ren glans!

Sonax Yellow Touch Carwash

Kjente Carnauba-produkter for ren glans!

Varenr: 156067
249,-
-+
11 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Det kan være fort gjort å gå seg bort i dagens nye løsninger for syntetisk hurtigforsegling, men visste du at dersom du har voks på bilen bør du også bruke hurtigvoks når du pleier bilen mellom hovedvoksingene? Du gjør ingenting "galt" dersom du benytter deg av en syntetisk hurtigforsegling, men dersom du har valgt å beskytte bilen med voks, er det gjerne fordi du liker den glødende voksfinishingen spesielt godt. Ved å benytte Sonax Yellow Touch Carwash som vedlikehold mellom hver vokspålegging, vil du oppleve å ha den carnaubaklare glansen helt frem til neste voksing.

 

Sonax Yellow Touch Carwash inneholder

Sonax Carnauba Spraywax

Sonax Carnauba Spraywax er en sprayvoks som lettest påføres på tørr og ren overflate. Spray på et lite område og spre med en mikrofiberklut umiddelbart. Buff til høyglans.  Inneholder ekte Carnauba-voks.

 

Sonax Carnauba Spraywax er en enkel og effektiv måte å holde bilen din som nypolert lenger. Den enkle påføringen forsegler lakkoverflaten med en kombinasjon av ekte carnauba. Bruk Sonax Carnauba Spraywax mellom voksbehandlinger for å opprettholde en ren, elegant og skinnende finish!

Sonax Carnauba Wash & Wax

Vokssjampo som både rengjør og legger igjen en beskyttende hinne av ekte karnaubavoks.

Sonax Carnauba Wash & Wax er en konsentrert vokssjampo som inneholder både bilsjampo og ekte karnaubavoks. Resultatet blir et middel som rengjør og vokser bilen på samme tid. Dette betyr at du trygt kan vaske bilen su har lagt voks på og vite at vokslaget ikke vaskes bort. Tvert imot, det blir forsterket.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128329