Sonax Profiline Polish Kit Komplett kit med sonax beste polish

Sonax Profiline Polish Kit

Komplett kit med sonax beste polish

Varenr: 156024
649,-
-+
3 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Sonax Profiline Polish Kit er en samling av de beste polishene fra Sonax. Sonax har flere serier polish, men dette er nok den mest kjente av seriene fra den Tyske produsenten. Denne sammensetningen vil ta deg gjennom de fleste poleringsutfrodringer, fra svært skadet lakk og helt opp til Perfect Finish.

Sonax Profiline Polish Kit innholder

  • Sonax Pro Perfect Finish, 250 ml.
  • Sonax Pro Cut & Finish, 250 ml
  • Sonax Pro CutMax, 250 ml.

Sonax Pro Perfect Finish

Sonax Profiline Perfect Finish er et produkt som gjør akkurat det navnet sier! Den etterlater en høyglanset, swirlfri, perfekt finish helt uten kjøregater på selv de mykeste lakksystemene! Dette er en etterbehandlingspolish designet for å hårfine riper og swirls permanent fra lakken, samtidig som den skaper en imponerende, speillignende glans.

 

Sonax Profiline Perfect Finish er designet for raske, feilfrie resultater når den brukes på en roterende poleringsmaskin, men utmerker seg likevel for alle maskintyper, inkludert DA Poleringsmaskiner.

Sonax Pro Cut & Finish

Sonax Cut & Finish har en intens slipeeffekt for å raskt fjerne alle lakkfeil, for eksempel støvkorn, lakk oversprøyting, vannflekker, vaskeriper og slipemerker. Sonax Cut & Finish har et høyt slipenivå med en utrolig høy glans som tar deg direkte til avslutting med en glans som setter den i en egen liga. Med Sonax Cut & Finish kan det ikke sies enklere enn dette: Fjerner riper og skaper glans!

Sonax Pro CutMax

Sonax Cut Max vil raskt og effektivt fjerne riper og oksidasjon på alle typer lakk. Som vi kjenner fra alle polisher fra Sonax, vil også Sonax Profiline Cut Max etterlate minimalt med kjørespor og praktisk talt ingen polishrester takket være Sonax sin teknologi og bruk av slipegranulater.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128262