Meguiars Wash Mitt Vaskehanske av mikrofiber

Meguiars Wash Mitt

Vaskehanske av mikrofiber

Varenr: X30020070382830045
169,-Kampanjepris
Veil.239,-
-+
24 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Ny og forbedret vaskehanske, som trekker til seg og samler skitten i mikrofiberet. Den supermyke vaskehansken sikrer skånsom vask og kan vaskes i maskin.

 

Meguiars ekstra tykke Microfiber Wash Mitt er det ultimative valget for perfekt, skånsom vask Meguiars leverer en vaskehanse av megt god kvalitet og langt over veldig mange vaskehansker vi finner på markedet. Dette er ikke "bare" en vaskehanske. Dette er vaskehanske i gjennomført Meguiars kvalitet!

 

Meguiars Microfiber Wash Mitt er laget av mikrofiber av høy kvalitet som er både absorberende og ultramyk. Brukt med en smørende sjampo, er det ingen tryggere måte å vaske kjøretøyet på. Mikrofiber holder på mer vann enn svamp, som gir en bedre glid mot lakkoverflaten.

Bruk Meguiars Wash Mitt med 2-bøttesystemet

For best resultat og mest mulig skånsom vask, vasker du bilen med 2-bøttesystemet. Dvs. du har en stor bøtte med såpe og vann, og en bøtte med kun rent, lunkent vann.

 

Når du vasker, dypper du vaskehansken ført ned i såpevannet og sørger for at den suger til seg så mye såpevann som mulig. Vask så ett panel fra toppen og ned med sideveis, overlappende bevegelser. Deretter dypper du vaskehansken ned i bøtten som kun har vann og skyller ut gjenværende såpe og skitt, før du igjen dypper i bøtten med rent såpevann og vasker neste panel.

 

Slik vil du vaske med renest mulig vann hele tiden, og faren for å fåføre vaskeriper er minimal.

Slik tar du best vare på vaskeansken din

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
117638