Meguiars Qick Interior Detailer Wipes Enkle wipes interiøret. 25 Wipes

Meguiars Qick Interior Detailer Wipes

Enkle wipes interiøret. 25 Wipes

Varenr: G13600070382001360
150,-Kampanjepris
Veil.188,-
-+
Utsolgt (4 dager)
✉ Send meg mail når varen er på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Rask og enkel rengjøring av interiøroverflater. Store wipes som ikke loer.  Renser overflaten og beskytter mot UV-stråler. Kan brukes på alle typer materialer, plastikk, vinyl, gummi, metall og informasjons- og navigasjonsskjermer. Etterlater en fettfri og matt overflate.

 

Meguiars Quik Interior Detailer var allerede raskt og enkel i bruk, men det gikk bare raskere med disse Meguiars Quik Interior Detailer Wipes, som er ferdig dynket med interiørdetaileren fra Meguiars! Det samme pruduktet du bruker til å vaske over interiøret i bilen, får du her ferdig innsatt på store engangswipes. Smart. Enkelt.

 

Meguiar's Quik Interior Detailer Wipes er perfekte for en "touch-up" i siste øyeblikk. Si at dine kolleger velger deg til å kjøre å hente en forretningsforbindelse på flyplassen, eller dere alle skal ta din bil til lunchen. Quik Interior Detailer Cleaner Wipes er mer enn bare rask rengjøring. Som navnet sier er dette også en detailer, som gir den friske, semimatte finishen som gir inntrykk av nytt, godt vedlikeholdt interiør. Dessuten etterlater de en frisk, behaglig lukt av ren bil.

 

Smart å ha liggende i enhver bil, klar til bruk når enn du måtte ønske.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
117848