Meguiars Hybrid Ceramic Wash Kit Keramisk bilsåpe med effektive verktøy

Meguiars Hybrid Ceramic Wash Kit

Keramisk bilsåpe med effektive verktøy

Varenr: 168340_bun
599,-Kampanjepris
Veil.998,-
-+
10 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Spennende nyhet fra Meguiars, Hybrid Ceramic Wash. Dette er en av de keramiske såpene vi har testet som virkelig fungerer. Vasker man med denne, har man alltid beskyttet lakkoverflate. 

 

Det er viktig at såpen brukes sammen med medfølgende vaskehanske, den er designet for å gi såpen best mulig resultat. 

 

Meguiar`s Hybrid Ceramic Wash & Wax

 

Meguiar`s Hybrid Ceramic Wash & Wax er en spennende bilsåpe, som også inneholder keramisk boost. Det vil si at ved bruk av denne såpen, vil du tilføre lakken keramisk beskyttelse. Spesielt effektivt er det i bruk, om man har en bil med allerede keramisk coating på seg, for å holde denne i live.

Meguiar`s Hybrid Ceramic Wash & Wax er som en to-komponent, hvor du bruker 3 oz med såpe i 12-15L vann og 0.5 oz med Hybrid Ceramic boost. Det medfølger målekopp. Hybrid Ceramic boost må tilføres etter at bøtten er fylt opp med vann og såpen, for best effekt.


Meguiar`s anbefaler også at såpen brukes sammen med deres Hybrid Wash Mitt, for best effekt. Denne har to sider, hvor man vasker med den langhårete siden og går over med den korte for at Hybrid Keramisk Boost skal feste seg skikkelig.

 

Med Meguiar`s Hybrid Ceramic Wash & Wax vil overflaten bli skikkelig glatt og blank og ikke minst gi en utrolig fin beading effekt, noe som også gjør den enklere å tørke. Husk, har du en keramisk coating på lakken fra før, vil denne såpen hjelpe å booste og vedlikeholde denne coatingen.

 

Meguiars Hybrid Wash Mitt

 

Det ideelle tilbehøret til Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax! Hver side er unikt konstruert for optimalt resultat. Den oransje vaskesiden brukes til vask og den grå sprer Meguiars Hybrid Ceramic boost jevnt utover for maksimal beskyttelse.

Denne hansken er laget spesielt for bruk med Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax, for at produktet skal oppnå helt optimalt resultat. Vaskehansken kan dog brukes med andre såper også, uten noe problem. Det er ofte fint med en vaskehanske som har både langhåret og korthåret side.

Meguiar`s Hybrid Wash Mitt er tvers igjennom høy kvalitet, som alle andre Meguair`s produkter er det gjennomtenkt og fungerer optimalt med Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax.

 

Turisimo Heavenly Dry

 

Turisimo Heavenly Dry er et stort, mykt og skånsomt tørkehåndkle for å effektivt tørke bilen din.

 

 

Heavenly Dry er et tørkehåndkle som måler 70cm x 90cm som gjør at du kan tørke hele bilen uten å måtte vri det opp. Heavenly Dry er også designet slik at det ikke blir for tungt når du tørker bilen og det fyller seg med vann.

Det er flere gode grunner for å tørke bilen etter vask hvor en av de grunnene er at vi unngår vannflekker. Vannflekker eller Waterspots som det kalles på fagspråket kommer av at vann eller såperester tørker inn på lakken og legger ifra seg hvite sjenerende ringer. Dette kommer av mineraler og kalk i vannet eller av såperester fra vasken. Ved å tørke bilen unngår vi dette og bilen holder seg blank lenger.

 


Den andre grunnen er at når du kjører bilen vil du alltid komme over støv på veien. Når du har en våt bil og kjører over støvete veier vil støvet legge seg i vannet og skape et inntrykk av en møkkete bil. Ved å tørke bilen unngår vi også dette som igjen gir inntrykket av en renere og penere bil i lenger tid.

 Turisimo sitt tørkehåndkle er laget av høy kvalitetsmikrofiber med en søm som er utrolig myk. Dette gjør at du får en skånsom tørk av bilen samtidig som vi eliminerer farene man har ved å tørke med et pusseskinn.

 

Imotsetning til pusseskinn er overflaten på tørkehåndkle "åpent" som gjør at eventuelle forurensinger trekker opp i kluten istedenfor å ligge imellom kluten og lakken. Turisimo Heavenly Dry har også en skarp farge som gjør at du enkelt kan se om det har blitt møkkete.  

Dette er tørkehåndkle du skal ha dersom du liker en blank og tørr bil uten riper! 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
178672