Ripefjerner Kit Fjern riper raskt og effektivt for hånd!

Ripefjerner Kit

Fjern riper raskt og effektivt for hånd!

Varenr: 156079
499,-
-+
27 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Riper er helt uunngåelig, samme hvor forsiktig man er. På den annen side, bil er en bruksgjenstand og det er helt naturlig at det dukker opp riper under dørhåndtak, på panser etter å skyve snø av bilen om vinteren, eller etter man har vært litt for nære hekken.

 

Det fine er jo at de typer riper jeg nevner over er relativt enkelt å fjerne. Det eneste du trenger er det vi har samlet for deg i dette settet og litt pågangsmot. Ikke mye, men litt hjelper. 

 

 

Meguiars SCRATCH X 2.0 er den perfekte ripefjerneren for små riper, swirls og merker i lakken. Meguiars SCRATCH X fungerer for hånd på alle typer lakk og alle typer riper. Micro-slipemidler fjerner riper i stedet for å skjule dem. Meguiars SCRATCH X 2.0 er en permanent løsning på isolerte lakkriper!

 

SCRATCH X 2.0 gjør mer enn bare å fylle ut og maskere problemet; det er en kraftig polish som faktisk fjerner ripen helt - uten å skade lakken din. Perfekt å bruke for å fjerne riper etter nøkler, negler og ringer under dørhåndtaket. Eller for å fjerne "kjøpesenter-riper" som desverre alt for ofte oppstår uten at synderen melder seg.

 

Slik bruker du Meguiars Scratch X

  • Vask bilen, eller området du skal jobbe på
  • Jobb SCRATCH X 2.0 inn ved å polere med en pad.
    • På riper er det smart å først jobbe med ripen, mot ripen (på tvers) og så avslutt med ripen igjen.
  • Gjenta dette til du er fornøyd.
  • Tørk av med en god mikrofiberklut
  • Beskytt lakken med en voks, hurtigvoks eller tilsvarende.

 

 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128341