SONAX Spraycoating Bundle Keramisk coating med lang holdbarhet

SONAX Spraycoating Bundle

Keramisk coating med lang holdbarhet

Varenr: 161909_bun
976,-
-+
12 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Aldri før har SONAX gitt ut et produkt som påføres så raskt og som gir like langvarig beskyttelse som dette SONAX Xtreme Ceramic Spray Coating gjør. Med dette produktet får du muligheten til å gi holdbar beskyttelse på lakk, felger, plast og vinyl. Overflaten vil være glatt og med den nye SI karbonteknologien vil det være en ekstra dybde i glansen.

 

 

For deg som ønsker å opprettholde Spray Coatingens imponerende egenskaper ennå lenger, anbefaler vi Sonax Xtreme Spray & Seal som ekstra "boost" når du vasker og  vSonax Xtreme Wash & Seal som din standard sjampo, slik at beskyttelsen kontinuerlig styrkes.

 

Fungerer også for motorsykler, campingvogner, bobiler og båter

SONAX Spraycoating Bundle innholder alt du trenger for god vedlikehold

Med i SONAX Spraycoating Bundle følger også de 2 viktigste produktene du trenger for at du skal ha en blank bil som er utrolig lett å holde ren over lang tid. 

Sonax Xtreme Spray & Seal

Keramisk sprayforsegling som sprayes på umiddelbart etter vask, mens bilen fortsatt er våt. Dette forsterker coatingen og gir en ny "boost" til den vannavvisende effekten. Spray over hele bilen og skyll. Gir en ekstremt perleeffekt og styrker enhver keramisk beskyttelse.

Sonax Xtreme Wash & Seal

Sonax Xtreme Wash and Seal Shampoo er den raskeste veien til et rent, godt vedlikeholdt og beskyttet kjøretøy. En enkel bilvask gir speilglans og en varig vann- og smussavvisende syntetisk forsegling. Også ideell for langtidsforseglede (coatet) kjøretøyer for å friske opp den vannavvisende effekten.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
142489