GT DekkTrekk 4 stk. overtrekk for felger og dekk GT DekkTrekk 4 stk. overtrekk for felger og dekk GT DekkTrekk 4 stk. overtrekk for felger og dekk GT DekkTrekk 4 stk. overtrekk for felger og dekk GT DekkTrekk 4 stk. overtrekk for felger og dekk

GT DekkTrekk

4 stk. overtrekk for felger og dekk

Varenr: 18149097090045471944
146,-Kampanjepris
Veil.338,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Du har sikkert opplevd under polering at poleringstøv og lignende tilgriser felgene dine og spesielt dekksidene. Ikke bare er dette irriterende men det gjør også at du må bruke tid på nytt for å vaske dekksidene og felgen for å få den flotte finishen til en ferdig polert bil. 

 

GT Dekktrekk eliminerer dette problemet. Om du skal polere bilen din, våtslipe, vokse eller hva som helst er det unngåelig at det vil komme rester på felg og dekk. GT Dekktrekk legger seg pent over felgen din og beskytter disse mot forurensinger som måtte kommer. 

 

Dette har vi funnet ut er veldig behagelig. Ofte legger vi dekkfornyer etter vask før polering slik at dette for trukket skikkelig inn i dekkene og vi har irritert oss over polishstøv på sorte dekksider underveis, ikke nå lenger. 

Dekkene festes med at de har et strikk i overkant som holder de pent rundt felgen. Trekket kan vaskes om nødvendig og vil passe alle "normale" felgstørrelser fra 15"- 22"

Trekket kan også brukes til lagring av felger. 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
131689