131808 131808

Turisimo Degreaser

Petroleumsbasert avfetting, 1L

Varenr: 18145047090045472811
259,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

En god og grundig vask starter alltid med en avfetting!

Turisimo Degreaser er en petroliumsbasert avfetting laget for å fjerne asfalt, tjære og olje på din bil. Avfettingen inneholder emulgator, som bl.a. hjelper avfettingen å fungere like godt på tør som fuktig overflater. Dette er viktig for en avfetting i det nordiske miljøet.Som nevnt starter en god og grundig vask med avfetting. Vi elsker avfetting grunnet dens egenskap til å løse opp forurensinger. Det er spesielt viktig å bruke hvis du skal håndvaske for å sikre at bilen er så ren som mulig før berøring for å unngå riper.

Turisimo Degreaser er effektiv mot møkk som inneholder asfalt, olje fett og veistøv og for maks effekt bør du påføre Turisimo Suds Heaven over Degreaser med skumkanon.

 

Avfettingen er effektiv men ikke blandt de tøffeste mot lakkforseglingen din. Degreaser legges nedenifra og opp til speil høyde og hele veien opp bak. Du vil se umiddelbar effekt ved at Turisimo Degreaser løser opp foruresnigene, og du får et brunt rennende lag på lakken. Dette er da altså forurensinger som blir løst opp.

Turisimo Degreaser skal ikke blandes ut med vann og brukes slik den er.

Slik bruker du Turisimo Degreaser

  • Sørg for at overflaten ikke er varm
  • Spray et jevnt og tynt lag med Turisimo Degreaser på bilen nedenifra og opp til speilhøydet samt hele veien opp bak på bilen.
  • La dette virke 3-4 minutter. Må ikke tørke
  • Legg gjerne et lag med Turisimo Suds Heaven over
  • Spyl godt av

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 3 Turisimo
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H304 - Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene
  • H315 - Irriterer huden
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent Turisimo
Type Avfetting


Dokumenter
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(7)
Turisimo DegreaserPetroleumsbasert avfetting, 1Lsom avfetting på vinterstid klarer du deg ikke uten denne. denne kan du bruke på fuktig bil og du ser kjapt hvordan den fungerer. Hvis du kun tar overflate vask i vaske hall eller makin vask er denne ett must før du kjører inn bilen. Er stor forskjell på å bruke denne og avfettinga på selv vasken. kjerringa har fått streng beskjed om at hvis hun skal inn i en vaskehall må hun går over bilen med denne, så kan hun ta den billigste vasken, og hun kan kjøre innom 2 ganger isteden for en. produkt som er must å ha i bilen på vinteren når du skal innom vaske hallen.
Turisimo DegreaserPetroleumsbasert avfetting, 1LBra avfetting som tar skitt og smuss nå på vinteren. Legger avfetting først og så skum etterpå , et supert produkt, kjempe fornøyd.
Turisimo DegreaserPetroleumsbasert avfetting, 1LJeg er veldig fornøyd med dette produktet . Det er bare og si 👍
Turisimo DegreaserPetroleumsbasert avfetting, 1LDenne er mildt sagt overpriset! Det finnes like gode produkter til langt under halv pris!
131808