141932 141932 141932 141932 141932

Turisimo Undercarriage Washer Deluxe

Underspyler til bil m/ utskiftbare dyser

Varenr: 180127090055170240
2 598,-
-+
100+ stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Turisimo Undercarriage Washer Deluxe er et "må ha" produkt for deg som bryr deg om bilen din.

Lakken på bilen din ser kanskje ren og pen ut men hvordan er det under bilen? Understellet blir minst like mye utsatt for slitasje, salt, gjørme og generell skitt og krever også rengjøring. Turisimo Undercarriage Washer Deluxe gjør det enkelt for deg å rengjøre her også nå.

 

 

Turisimo Undercarriage Washer Deluxe er en underspyler til bil, av høy kvalitet. Undercarriage Washer Deluxe kommer med store myke hjul som lar deg enkelt føre underspyleren på alle typer underlag. Underspyleren kommer med 40 grader dyser påmontert men disse er festet med hurtigkoblinger og kan enkelt byttes ut med 25 grader dyser avhengig av hva du skal rengjøre. Selve forlengelsesrørene blir skrudd sammen for bedre stabilitet samtidig som selve underspyleren er lakkert i en flott rødfarge som forhindrer rusting.

Fordeler

  • Store myke hjul. Kan brukes på alle underlag
  • Utskiftsbare dyser med hurtigkobling enklere vedlikehold og tilpasset rengjøring
  • Forlengerrør som skrues fast - Bedre stabilitet

Som nevnt kommer Turisimo Undercarriage Washer Deluxe påmontert med 40 grader dyser. Dette vil være riktig dysespredning for de aller fleste biler, men har du en høyere eller lavere bil kan det være at du ønsker å skifte de ut.

Turisimo Undercarriage Washer Deluxe kommer med tre forlengelsesrør hvor den ene har en 45 grader bøy. Dette gjør at når du monterer underspyleren på høytrykkpistolen vil det være enkelt å komme langt under bilen uten at du må bøye deg langt ned.

Dette er det perfekte tilbehøret for deg som ønsker å ta best mulig vare på bilen din, både der du ser og der du ikke ser. En underspyler til bil med bedre kvalitet skal du lete lenge etter.

 

Teknisk info: 

  • 40 grader dyser medfølger, ferdig montert. 
  • Mål på underspyleren (BxH) 40cm x 13cm 
  • Kobling til Kärcher medfølger (har du en annen spyler, se fler koblinger ved å trykke her: koblinger)
  • 3 stk. forlengelsesrør (med gjenger) 
  • Anbefalt maks trykk 275 Bar 
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Turisimo Undercarriage Washer DeluxeUnderspyler til bil m/ utskiftbare dyserAlt for kort rør fra pistol til underspyler! Blir jo gjennombløt ved bruk av denne på en kraftig høytrykksspyler...
Petter13.12.2021Upassende?
Turisimo Undercarriage Washer DeluxeUnderspyler til bil m/ utskiftbare dyserVeldig bra. Viktig å montere rørene i riktig rekkefølge *facepalm*
Petter02.12.2021Upassende?
Turisimo Undercarriage Washer DeluxeUnderspyler til bil m/ utskiftbare dyserFungerer bra, men gjengene på forlengelsesrørene på den jeg fikk var dårlig. Endte med å knekke når jeg koblet dem sammen, med tvang vel og merke.
Turisimo Undercarriage Washer DeluxeUnderspyler til bil m/ utskiftbare dyserHar bare testet denne en gang og det så lovende ut. Produktet viste seg å være av høy kvalitet. Men savner en mixer for salty OL. I sortimentet så det bør dukke opp sånn at en får fullstendig utnyttelse
Turisimo Undercarriage Washer DeluxeUnderspyler til bil m/ utskiftbare dyserKommer i solid innpakning, med gjengeteip og det du trenger for å koble sammen settet. Flott konstruksjon og passet fint til min AVA P 60.
Turisimo Undercarriage Washer DeluxeUnderspyler til bil m/ utskiftbare dysergodt fornøyd med produktet,men skuffet over alternativer for og påføre salty med underspyleren
RMH03.10.2021Upassende?
Turisimo Undercarriage Washer DeluxeUnderspyler til bil m/ utskiftbare dyserFungerer meget bra, selv på tildels rufsete underlag (grov sten). Lett å manøvrere under bilen. Bare husk å teste at dysene sitter godt før du starter (skytes it med stor kraft, og kan være vanskelig å finne igjen,😂).
Turisimo Undercarriage Washer DeluxeUnderspyler til bil m/ utskiftbare dyserDårlige gjenger, fikk ikke skrudd på siste delen, til denne prisen burde like dette være et problem….
Turisimo Undercarriage Washer DeluxeUnderspyler til bil m/ utskiftbare dyserKom med dårlig kuttede gjenger på ene fittingen. Ingenting gjengefilen ikke fikset. Men til opprinnelige prisen på produktet var jeg noe skuffet. Selve produktet fungerer som foreskrevet og gjør jobben den skal gjøre. Tipptopp kjøp.
Anne27.05.2021Upassende?
Turisimo Undercarriage Washer DeluxeUnderspyler til bil m/ utskiftbare dyserHelt super!! Lett å koble i sammen og av igjen, lett å bytte dyser. Lett å fin å bruke. Ruller like fint pågrus som hardt dekke. Topp underspyler! Anbefales.
Turisimo Undercarriage Washer DeluxeUnderspyler til bil m/ utskiftbare dyserFungerer bra. Veldig fancy innpakning som ikke er nødvendig i mitt syn.
141932