Gloss Factory Bottom Up Underspylingslanse med knekk Gloss Factory Bottom Up Underspylingslanse med knekk Gloss Factory Bottom Up Underspylingslanse med knekk Gloss Factory Bottom Up Underspylingslanse med knekk Gloss Factory Bottom Up Underspylingslanse med knekk Gloss Factory Bottom Up Underspylingslanse med knekk

Gloss Factory Bottom Up

Underspylingslanse med knekk

Varenr: 100101-U7090055170097
598,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Bottom Up gir deg mulighet til grundig underspyling av bilen. Kanskje det viktigste området å få spylt skikkelig på en bil som går på norske vinterveier hvor salting er et stadig økende problem. Spyl raskt over, eller... Det vil si under, hver gang du vasker bilen, så er du trygg på at du har det så rent som du kan også på undersiden.

 

Underspyleren passer til de fleste høytrykkspylere på markedet og kobles enkelt til med passende koblin/overgang til din spyler. 

 

Finn kobling til din høytrykkspyler her!

 

Klikk her for å få oversikt over tilgjengelige koblinger. Du trenger IKKE gjengeovergang, da gjengene sitter direkte på underspyleren.

Underspyleren måler rett i underkant av 12cm fra toppen av dysen til bakken.
 

 

Gloss Factory Bottom Up er en underspyler av god kvalitet, hvor det er lagt vekt på brukerkomfort og tilgjengelighet. Spyleren leveres med 3 solide rør som enkelt monteres ved hjelp av hurtigkoblinger. Det ene røret har 45 graders knekk, slik at du enkelt kommer inn under hele bilen.

 

 

Farge: Aluminium/ sølv

Koblinger: 1/4" push

3 rør á 33 cm (Hvorav ett rør er med 45 grader bøy)

Bredde 35 cm/ 4 dyser

Trykkområde: 

  • Min: 103bar
  • Maks: 275bar
  • Idealtrykk: 172bar
  • Passer ikke koblingen til Nilfisk/Alto proff maskiner eller Karcher med Easy Force pistol.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
132347