132347 132347 132347

Gloss Factory Bottom Up

Underspylingslanse med knekk

Varenr: 100101-U
1 198,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Gloss Factory Bottom Up gir deg mulighet til grundig underspyling av bilen. Kanskje det viktigste området å få spylt skikkelig på en bil som går på norske vinterveier hvor salting er et stadig økende problem.

 

NB! Leveres UTEN kobling til høytrykkspyleren. 

 

Klikk her for å få oversikt over tilgjengelige koblinger. Du trenger IKKE gjengeovergang, da gjengene sitter direkte på underspyleren.

Underspyleren måler rett i underkant av 12cm fra toppen av dysen til bakken.
 

 

Gloss Factory Bottom Up er en underspyler av god kvalitet, hvor det er lagt vekt på brukerkomfort og tilgjengelighet. Spyleren leveres med 3 solide rør som enkelt monteres ved hjelp av hurtigkoblinger. Det ene røret har 45 graders knekk, slik at du enkelt kommer inn under hele bilen.

 

 

Farge: Aluminium/ sølv

Koblinger: 1/4" push

3 rør á 33 cm (Hvorav ett rør er med 45 grader bøy)

Bredde 35 cm/ 4 dyser

Trykkområde: 

  • Min: 103bar
  • Maks: 275bar
  • Idealtrykk: 172bar
  • Passer ikke koblingen til Nilfisk/Alto proff maskiner eller Karcher med Easy Force pistol.

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Høytrykkspylere
Gruppe 3 Gloss Factory
Produsent Gloss Factory
Type Utstyr og tilbehør


Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkDen gjør jobben men røret er veldig lealaust i alle leddene.
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkVeldig godt fornøyd den fungere perfekt . Anbefales på det sterkeste . NB: viktig å ta med gjengetape for ellers blir det lekkasje selv om det overgang var originalt .
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkForsåvidt en solid konstruksjon og bra funksjon. Men hurtigkoplingene mellom de enkelte delene gjør at underspyleren blir vinglete og vanskelig å styre nøyaktig.
Ronny30.03.2021Upassende?
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkUbrukelig å bruke med de løse hurtigkoblingene... I tillegg styrer hjulene i hver sin retning og gjør den allerede irriterende opplevelsen komplett. Bruk pengene på noe annet... :-(
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkHelt perfekt til underspyling av bilen👍
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkLitt styr å få kontroll da den, men etter litt prøving så gikk det bra. Endelig får jeg vaska under! Anbefales🤩
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkIKKE KJØP DENNE uten å skifte de løse hurtigkoblingene med faste, gjengede koblinger. Da er den praktisk, lett, og er grei å lagre. Kommer fint under vanlige personbiler. (Med hurtigkoblinger er den umulig å styre, lekker vann, og koblingene hopper av så snart de treffer noe under bilen.) Trekk for jobben med å bytte koblinger.
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkJeg har ikke prøv ennå pga snø.... Når jeg har brukt en melding :)
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkRett å slett genial 🤩🤩. Fantastisk service ,får knapt lagt inn bestillingen før pakken er på døra 😁👍.
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkJeg byttet ut hurtigkoplingene med gjengeskjøter på de 2 øverste. Den ble da mye mer stødig og stiv. Veldig fornøyd.
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkSer bra ut og går rett på min høyttrykkspyler. Har ikke fått testet den enda siden det er minusgrader men jeg gleder meg til det blir temperatur for å teste. :-)
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkEr fornøyd med underspyleren men tok litt tid å få kontroll over den da koblingene var løse slik at underspylerlansen gikk i alle retninger skulle ønske at koblingene var litt strammere/fastere men fant en grei metode å bevege den på etter litt bruk
Thomas21.08.2020Upassende?
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkGjør jobben sin, og føler at man gir bilen sin en ekstra god vask etter bruk. Men den er litt vinglete og vanskelig å kontrollere men kommer vel etterhvert som man blir vant med å bruke den. Bruk den aller helst på flat grunn med betong/asfalt underlag og ikke grus.
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkLitt vinglete i koblingene,men gjør jobben sin og er meget bra i bruk.Meget fornøyd.
Gloss Factory Bottom UpUnderspylingslanse med knekkLitt vinglete sak, da den flekser i alle rørskjøter. Burde vært noen form for låsing i skjøtene. Fungerer sikkert bedre på et støpt garasjegulv enn på en stensatt gårdsplass. Bortsett fra nevnte, gjør den jobben som tiltenkt
132347