Gloss Factory Slangespor 2pk. Roller Guide - Hindrer fastklemt slange. Gloss Factory Slangespor 2pk. Roller Guide - Hindrer fastklemt slange. Gloss Factory Slangespor 2pk. Roller Guide - Hindrer fastklemt slange. Gloss Factory Slangespor 2pk. Roller Guide - Hindrer fastklemt slange. Gloss Factory Slangespor 2pk. Roller Guide - Hindrer fastklemt slange.

Gloss Factory Slangespor 2pk.

Roller Guide - Hindrer fastklemt slange.

Varenr: 18140397090055170288
119,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Slangespor løser kanskje det mest irriterende problemet når du vasker bil.

 

Du har helt garantert opplevd at slangen til høyttrykkspyleren din setter seg fast under dekket og du må gå tilbake rundt bilen for å fikset det. Gloss Factory Slangespor løser dette problemet ved at du setter en i hjørnet på dekket. Gloss Factory Slangespor gjør det navnet tilsier og guider slangen din på "ruller" som gjør at du slipper problemet.

 Dette er den type produkt du kanskje ikke tror du har behov for men aldri vil vaske uten igjen. Gloss Factory Slangespor gir mindre slitasje på slange, gir deg mindre irritasjon og gjør bilvask enda morsommere.

 

Gloss Factory Slangespor fungerer også ypperlig når du skal polere bil for å eliminere det samme problemet med ledningen til maskinen.

 

Gloss Factory Slangespor, også kjent som Gloss Factory Rollerguides, er et resultat av dypgående lidenskap for detaljer. Dette produktet illustrerer klart Gloss Factorys visjon om å overgå standarder innen bransjen, samtidig som de opprettholder et høyt nivå av brukervennlighet.

 

Gloss Factory Slangespor er nøye designet for å hindre fastklemming av slanger under bruk, noe som øker effektiviteten og bidrar til å bevare levetiden til utstyret ditt. Det er en smart og funksjonell løsning som sikrer jevn og uforstyrret arbeidsflyt, spesielt i en hektisk detaljerings- eller vaskeprosess. Rollerguide-teknologien er intuitiv i bruk, og sørger for at slangene ikke blir fanget, noe som gir deg en mer fri og problemfri bevegelse.

 

Produktet kommer i en pakke med to, og er laget med et robust og slitesterkt design for å tåle regelmessig og krevende bruk. Det er utformet for å gi optimal ytelse under alle forhold, samtidig som det holder utstyret trygt og beskyttet.

 

Som en del av Gloss Factorys sortiment, demonstrerer Slangespor brandets dedikasjon til å kombinere nyskapende teknologi med praktiske løsninger. Gloss Factory har forpliktet seg til å levere produkter som ikke bare er funksjonelle, men også estetisk tiltalende. De forstår viktigheten av detaljer, og dette gjenspeiles i hvert eneste element i deres produktlinje.

 

Gloss Factory fortsetter å sette standarden for innovasjon og kvalitet, og Slangespor er et klart eksempel på deres kontinuerlige streben etter perfeksjon. Med dette produktet er det klart at Gloss Factory oppfyller sitt løfte om å levere utstyr som er pålitelig, slitesterkt og designet for å forbedre effektiviteten i din arbeidsprosess.


Selges i 2pk.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
131696