131570 131570 131570 131570 131570

Turisimo Crystal Clear Sponge

Effektiv svamp for vask av ruter

Varenr: 18146827090045471999
198,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Turisimo Crystal Clear Sponge er en "pad" laget for å sikre effektiv vask av glass og ruter.

Crystal Clear Sponge er laget med samme materiale som Turisimo Crystal Clear Towel slik at man får et mikrofiberstoff som ikke loer. På baksiden har Crystal Clear Sponge mange små dotter med gummi som sikrer et godt grep på verktøyet som ofte er krevende når man rengjør inniden av frontruten.

Når vi skal vaske innsiden av ruten på bilen vår kan det være krevende og det er derfor denne har kommet på markedet. Siden den har stoffet til en glassklut på vaskesiden og gummi på baksiden sikrer dette en god vask med full kontroll.

 

Når du vasker innsiden av ruten vil du merke det og vårt tips er som følgende: Sett deg i passasjersetet og vask derifra. Det gjør at du kommer bedre til på hele ruten og med Crystal Clear Sponge får du vasket presist selv de vanskeligste steder.

Vi anbefaler at du vasker ruten med Turisimo Crystal Clear Sponge og Turisimo Clear Vision Inside. Etter rens tar du frem Turisimo Crystal Clear Towel og tørker av slik at du får en krystallklar sikt.

 

Alle Turiusimo mikrofiber produkter er laget av resirkulert plast, kalt rPET.

Slik vasker du rutene effektivt

 

HMS


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(7)
Tor12.10.2021Upassende?
Turisimo Crystal Clear SpongeEffektiv svamp for vask av ruterLett og god å bruke. Kommer godt til.. MEN ruten ble full av tusenvis av mikro-fibre fra pad-en. Umulig å få bort med den anbefalte vinduskluten fra videoen. Får ikke fibrene bort med annen klut heller. Synd. For tanken om en bad, og i bruk er den genial. Men rent vindu ble det ikke.
Gustav26.08.2021Upassende?
Turisimo Crystal Clear SpongeEffektiv svamp for vask av ruterbrukt til vasking av vinduer innvendig på bilen. kommer fram overalt og tar veldig godt. veldig bra produkt!
Turisimo Crystal Clear SpongeEffektiv svamp for vask av ruterkun brukt den en gang, så litt usikker på hva jeg skal si etter kun en bruk, men føler uten atjeg skal være skråsikker så er dette noe jeg kan anbelfe. Føler at ruta er renere på innsiden. Og bare for å legge til ett annet produkt, salty sammen med spylerveska, anbefales på det høyeste. Var helt utrolig hvor lite som skulle til. o kjøp pluten i tillegg til innsiden av ruta perfekt resultat
Turisimo Crystal Clear SpongeEffektiv svamp for vask av ruterEnkel og grei å bruke og fungerer utmerket til formålet.
131570