Turisimo Crystal Clear Sponge Effektiv svamp for vask av ruter Turisimo Crystal Clear Sponge Effektiv svamp for vask av ruter Turisimo Crystal Clear Sponge Effektiv svamp for vask av ruter Turisimo Crystal Clear Sponge Effektiv svamp for vask av ruter Turisimo Crystal Clear Sponge Effektiv svamp for vask av ruter

Turisimo Crystal Clear Sponge

Effektiv svamp for vask av ruter

Varenr: 18146827090045471999
79,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Crystal Clear Sponge er en "pad" laget for å sikre effektiv vask av glass og ruter.

Crystal Clear Sponge er laget med samme materiale som Turisimo Crystal Clear Towel slik at man får et mikrofiberstoff som ikke loer. På baksiden har Crystal Clear Sponge mange små dotter med gummi som sikrer et godt grep på verktøyet som ofte er krevende når man rengjør innsiden av frontruten.

Når vi skal vaske innsiden av ruten på bilen vår kan det være krevende og det er derfor denne har kommet på markedet. Siden den har stoffet til en glassklut på vaskesiden og gummi på baksiden sikrer dette en god vask med full kontroll.

 

Når du vasker innsiden av ruten vil du merke det og vårt tips er som følgende: Sett deg i passasjersetet og vask derifra. Det gjør at du kommer bedre til på hele ruten og med Crystal Clear Sponge får du vasket presist selv de vanskeligste steder.

Vi anbefaler at du vasker ruten med Turisimo Crystal Clear Sponge og Turisimo Clear Vision Inside. Etter rens tar du frem Turisimo Crystal Clear Towel og tørker av slik at du får en krystallklar sikt.

 

Alle Turisimo mikrofiber-produkter er laget av resirkulert plast, kalt rPET.

Slik vasker du rutene effektivt

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
131570