131724

Turisimo All Purpose Cleaner

APC, Klar til bruk, 500ml

Varenr: 18145107090055170677
249,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Turisimo All Purpose Cleaner er et effektivt og delikat rengjøringsmiddel for nesten alle overflater.

 

Det ligger litt i navnet at Turisimo All Purpose Cleaner kan brukes til det aller meste. Dette er altså en APC som er utviklet for å kunne rengjøre overflater både utvendig og innvendig. Vi liker den spesielt godt til å rengjøre hard plastikk, gummimatter, motorrom, dekksider og tekstil. Det eneste du ikke skal bruke dette produktet på er skinn og alcantara.

Tips til bruk av Turisimo All Purpose Cleaner

 

Turisimo All Purpose Cleaner er et "RTU" produkt som betyr at det er Ready to use. Denne bruker du slik du får den i flasken uten å blande den ut.

Vi bruker ofte også dette produktet for å rengjøre andre harde overflater i garasjen og/eller i hjemmet. Produktet vil rengjøre effektivt og etterlate en mild frisk duft.

Slik bruker du Turisimo All Purpose Cleaner

Utvendig

Spray på overflaten som skal rengjøres, la det virke og spyl godt av med vann. Hjelp til med Turisimo Detailing Brush om nødvendig.

Innvending

Spray på overflaten som skal rengjøres eller direkte i en mikrofiberklut, jobb det inn på overflaten og tørk lett av med lett fuktig mikrofiberklut.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Turisimo All Purpose CleanerAPC, Klar til brukGod lukt, enkel å bruke men flasken og spray trigger er Jo helt ubrukelig. Etter et par pumps så suger flasken seg sammen og den vil ikke spurte mer ut. Har funnet ut om man skrur av toppen for å slippe inn litt luft så begynner den å fungere igjen. Derfor kun 3 av 5
Oliver23.02.2021Upassende?
Turisimo All Purpose CleanerAPC, Klar til brukVirker som den skal, lukter godt
KP19.09.2020Upassende?
Turisimo All Purpose CleanerAPC, Klar til brukInnholdet funker som forventet. Men pumpehåndtaket burde nok ha vært igjennom en brukertest eller to Hos profesjonelle før de valgte å gå for den varianten. Men jeg er ingen proff detailer, så for meg betyr det fint lite.
Turisimo All Purpose CleanerAPC, Klar til brukBra produkt, men for dyr vanlig pris. Kampanje prisen er ok.. Dårlig skru kork som løsner hele tiden og spray håndtaket er altfor nærme flaska... Men produktet i seg selv virker ok...
Turisimo All Purpose CleanerAPC, Klar til brukProduktet fungere godt. Utforming på flaske og pumpe er rett og slett for dårlig. Liten plass til å bevege fingrer når man pumper. Pumpen ligger alt for nærme toppen på flasken.
131724