134972

Reserveflaske til skumkanon

Passer til "standard" gjengekoblinger

Varenr: 1814051-RSF-LOGO
79,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Ekstra kraftig flaske til din skumkanon. Flasken passer rett inn på Gloss Factory Skumkanon (2019-2020 modell. Passer ikke til 2021-modellen med stor åpning)

 

Kork medfølger IKKE

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Gloss Factory
Produsent Gloss Factory
Type Skumkanon tilbehør


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Rune21.03.2021Upassende?
Reserveflaske til skumkanonPasser til "standard" gjengekoblingerSavner kork til flaskene..... har mange flasker, pleier å lage til ferdige blandinger, men risiko for å velge flaska er stor.... finner ingen kork å få kjøpt til disse
Reserveflaske til skumkanonPasser til "standard" gjengekoblingerKorkene til Turisimos flasker fungerer på denne. Har kjøpt bl.a. Turisimo Pad Cleaner, Super Slick Soap og All Purpose Cleaner, og det fulgte med pumpepistol til alle disse så da har jeg brukt disse korkene til disse flaskene til skumkanonen :)
Trond13.02.2021Upassende?
Anders12.02.2021Upassende?
Reserveflaske til skumkanonPasser til "standard" gjengekoblingerEnig med han som skriver at flasken løser et problem, men introduserer et annet. Flasken er såpass solid at man neppe klarer å ødelegge den. Og når man allikevel er nødt til å helle innholdet over i andre flasker etter bruk pga at man ikke kan sette på kork, blir poenget med å ha flere flasker helt borte for min del. Får to stjerner i stedet for en da flasken i seg selv er god. Så skal du kun ha en flaske til skumkanonen, er denne fin.
Reserveflaske til skumkanonPasser til "standard" gjengekoblingerSynn at man ikke kan ha noe kork på flasken. Finner i allefall ikke noe jeg kan bruke
Reserveflaske til skumkanonPasser til "standard" gjengekoblingerFlasken i seg selv er god til bruk på skumkanonen, men den har ikke standardgjenger, så umulig å oppdrive en topp som passer, og således må man hele over innholdet i flasken på en annen flaske om man ønsker å lagre såpeblandingen til neste gang man skal vaske bilen.
Reserveflaske til skumkanonPasser til "standard" gjengekoblingerDenne vet jeg ikke mye om. Jeg bestilte den, men den var ikke med i pakken. ????
Sigurd16.09.2020Upassende?
Reserveflaske til skumkanonPasser til "standard" gjengekoblingerSkulle være erstatningsflaske til skumkanon. Passer fint i skumkanonen, men i motsetning til flasken den erstatter kan man ikke skru på bruskork for å sette resten av såpen bort til neste gang uten å helle over på annen beholder. Flasken løser et problem men introduserer et annet.
Reserveflaske til skumkanonPasser til "standard" gjengekoblingerSolid og god flaske.. Men umulig å finne en topp som passer, og dermed må man ha andre flasker for å oppbevare såpeblandinger..
134972