Turisimo Once & Away Engangskluter til coating, 25 stk Turisimo Once & Away Engangskluter til coating, 25 stk Turisimo Once & Away Engangskluter til coating, 25 stk

Turisimo Once & Away

Engangskluter til coating, 25 stk

Varenr: 18146337090045472002
149,-Kampanjepris
Veil.459,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Once & Away er økonomiske og miljøvennlig kluter til bruk på coating.

 

Når vi legger en god coating blir klutene vi bruker ubrukelig etterpå. Coatingen vil krystallisere seg i kluten og lage store riper om de blir brukt på lakk i ettertid. Derfor må ofte disse klutene kastes, men hva hvis man kunne bruke dedikerte engangskluter laget av resirkluert plast til dette?

Det er akkurat det Once & Away er. Dette er engangskluter som er laget av rPET (resirkulert plast) som er laget på en måte som sparer lommeboken like mye som miljøet. På lik linje med alle andre Turisimo mikrofiberprodukter er disse hentet frem på en mer miljøvennlige måte som gir både ro i sjela og i naturen uten kompromiss på kvaliteten.

Klutene er vevd med en fluffy side som brukes ned mot lakken. Ikke la deg lure av at dette er bruk og kast kluter. Mikrofiberen er av høyeste kvalitet og vil effektivt fjerne coatingen på en skånsom måte fra overflaten. Klutene måler 30.5cm x 30.5cm og har en gsm på 210. Det kommer 25stk kluter i en eske.

 

Dette er perfekte kluter for å tørke av coating på lakk, felger, plast og andre overflater. Once & Away kan selvfølgelig brukes til alle andre oppgaver du også finner passende.
Ta et enkelt valg for miljøet du også- Velg Turisimo Once & Away når du legger coating. 
 

Alle Turiusimo mikrofiber produkter er laget av resirkulert plast, kalt rPET.

 


 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
131591