Effektiv nedvask Effektiv vask med beskyttelse

Effektiv nedvask

Effektiv vask med beskyttelse

Varenr: 168424_bun
677,-Kampanjepris
Veil.998,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Skal du ta en kjapp nedvask, og samtidig bevare beskyttelsen på bilen din? Her viser vi deg en metode som er ideell for en effektiv og kjapp nedvask med beskyttelse.

 

Dette kitet er Perfekt for nedvask og inneholder:

Gloss Factory Degreaser

Gloss Factory Degreaser er en kraftig petroliumsbasert avfetting som er laget for å fjerne olje, tjære- og asfaltrester, samt generelt veistøv som er vanskelig eller umulig å fjerne med vamlige såper.

 

Gloss Factory Degreaser er spesielt viktig å bruke på vinter og vår for å fjerne vanskelig forurensing, men kan med fordel også brukes på sommer og høst for å løse ekstrem skitt, og veistøv. Du vil se at produktet fungerer ved å løse opp asfaltrester og forurensingene vil begynne å «smelte» på lakken. Degreaser fra Gloss Factory påføres på kald og tørr bil nedenifra og opp til vinduslister. Dette vil hjelpe til å løse opp asfaltrester, veistøv og andre petroliumbaserte forurensinger på din lakk.

 

La produktet virke i 3-5 minutter avhengig av temperatur og spyl av nedenifra og opp. Ønsker du å utnytte Gloss Factory Degreaser maksimalt, påfør et skumlag med Turisimo Suds Heaeven over vfettingen før produktene spyles av. Må ikke brukes på varme overflater eller la tørke på overflaten. Er du uheldig å opplever at produktet tørker på overflaten, påfør mer og deretter spyl av.

Sonax Power Clean EcoLine

Ekstremt alkalisk, svært effektivt rengjøringskonsentrat for kraftig forrensing. Dette er en alkalisk avfetting (sterk såpe) og må ikke sammenlignes med petrokjemisk avfetting. Sonax Power Clean er effektiv mot smuss og samtidig svært skånsom mot eksisterende voksbeskyttelse. Anbefales for deg som vasker bilen jevnlig og ønsker å bli kvitt trafikkfilm, skitt og smuss, men beholde voksbeskyttelsen vask etter vask.

Turisimo Suds Heaven

Turisimo Suds Heaven er et luksuriøst alkalisk skumprodukt laget for bruk i skumkanon.

Suds Heaven er spesiallaget for å løse opp organisk forurensing effektivt uten å skade chrome og høyglanslister. Mange billige skumsåper er basert på et virkestoff som er lut. Dette er et effektivt rengjøringsmiddel men kan ofte skade chrome, metall og høyglanslister. Dette kaller vi ofte alkalisk brann og er veldig irriterende samt kan være vanskelig å utbedre.

Gloss Factory Caravan- & Bilshampo

Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 Glansforsterker er en mild såpe og gir både glansfremmende effekt og vannavstøtende overflate på lakken. Dette gjør at såpen ikke vil slite på vokslaget, men heller legge igjen litt ekstra beskyttelse. Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 Glansforsterker egner seg derfor veldig godt til vedlikeholdsvask av så vel bil, som caravan/bobil og campingvogn.

 

Tips! 

Har du ryggekamera? Da vil vi anbefale deg Rain-X 2in1 Glass Cleaner+Repellent. Benytt deg av denne hver gang du vasker bilen, og du vil oppleve at ryggekameraet holder seg enda lenger rent. 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
178803