Helt ren bil
er deilig!

Effektiv rengjøring  - GARANTERT!

Påske

🐣

Kampanje!

 

 

Proffspylere for hjemmebruk!

I markedet for høytrykkspylere er Kärcher kjent som en av de ledende produsentene. Deres grå serie (proff modeller) er et strålende eksempel på deres kompromissløse fokus på kvalitet og ytelse. Disse høytrykk- spylerne tilhører proffsegmentet, men mange av de er også skreddersydd for hjemmebruk og hobby detaileren. Vi har testet og evaluert en rekke høytrykkspylere for bilvask, og HD-serien skiller seg ut som de beste i sine klasser. La oss se nærmere på hvorfor disse modellene er enestående og hvorfor de virker som om de er skapt for bilvask.

Høytrykkspyler som skapt for bilvask!

 

La oss starte med det som faktisk er det viktigste når du skal vaske bil: Trykk og vannmengde. Her kan man fort gå seg vill ved å lese "spesifikasjoner" for de forskjellige høytrykkspylerne. Det er faktisk like villedende som å se på rekkvidde på elbil. Det er helt håpløst, og spesielt når det måles forskjellig fra modell til modell.

 

Når det gjelder høytrykkspylere måles trykket i bar eller pascal (Pa) og angir hvor mye kraft vannstrålen har. Vannmengden måles i liter per time (l/h) eller kubikkmeter per time (m3/h) og angir hvor mye vann som strømmer gjennom maskinen.

 

Jo høyere trykk og vannmengde, jo bedre rengjøringseffekt vil høytrykkspyleren ha. Men det er også andre faktorer som spiller inn, som dysetype, avstand til overflaten, temperatur på vannet og type smuss. Derfor er det ikke alltid slik at den høytrykkspyleren med de høyeste tallene er den beste.

 

Det er viktigere med mye vann enn høyt trykk. Trykk uten nok vann gir dårlig vaskeeffekt.

De beste spylerene i sin prisklasse!

 

Hvis du er på utkikk etter en høytrykkspyler som kombinerer proff kvalitet og ytelse med brukervennlighet og allsidighet, bør du ta en nærmere titt på Kärcher HD 4/10 X Classic, eller storebroren Kärcher Kaldtvannsvasker HD 5/15 CX. Dette er en høytrykkspylere fra Kärchers profesjonelle serie, som er designet for å takle de tøffeste rengjøringsoppgavene i ulike bransjer og miljøer. Men de passer også utmerket for hjemmebruk og hobby detaileren, som vil ha det beste av det beste når det gjelder bilvask og annen bilpleie. Dette er to av de beste høytrykkspylerne vi har testet for bilvask i sine prisklasser, og det virker nesten som om de er skapt for dette formålet!

 

Kärchers grå høytrykkspylere (proff-serien) har en robust og kompakt konstruksjon, som gjør de lett å transportere og lagre. De har også en rekke funksjoner som øker ytelsen, sikkerheten og komforten. De har et arbeidstrykk og vannmengde målt ut av dysen, og ikke teoretisk fra pumpen som man ser på forbruker/hobby maskiner. De gir dermet et mer ærlig bilde av hva du kan forvente fra maskinen. De har også en automatisk trykkavlastningsfunksjon, som reduserer slitasje på pumpen og forlenger levetiden.

 

Helt spesielle dyser utnytter vaskekraften bedre

Patenterte Kärcher Power Flat Jet Dyser: Opptil 40% Mer Slagkraft enn Konvensjonelle Dyser. Stor Dekning og Effektiv Fjerning av Skitt. 

Disse avanserte dysemodellene er utviklet for å gi enestående rengjøringsytelse og effektivitet, og de overgår konvensjonelle dyser med opptil 40 prosent mer slagkraft. Med deres høye områdedekning og grundige fjerning av skitt, har Kärcher Power Flat Jet-dyser blitt det foretrukne valget for profesjonelle og hjemmebrukere som ønsker en kraftig og pålitelig rengjøringsløsning.

Kraftig Slagkraft for Rask og Effektiv Rengjøring

Kärcher Power Flat Jet-dysene skiller seg ut fra tradisjonelle dyser på grunn av deres unike design som gir økt slagkraft. Den patenterte teknologien gjør det mulig for vannet å strømme gjennom dysen med høy hastighet og presisjon, noe som fører til en mer konsentrert og kraftig stråle. Denne økte slagkraften gjør det mulig å løsne og fjerne selv det mest seige og vanskeligste smusset, inkludert inngrodd skitt, oljeflekker og annet avleiringer som kan være en utfordring for vanlige dyser.

Høy Områdedekning for Raskere Rengjøring

En annen fordel med Kärcher Power Flat Jet-dyser er deres evne til å dekke et større område under rengjøringen. Med en bred vifteformet stråle, kan dyser med høytrykksspyleren rense større overflater raskere enn tradisjonelle dyser. Dette reduserer rengjøringstiden betydelig, noe som er spesielt viktig når man arbeider med store områder eller tidssensitivt rengjøringsarbeid.

 

 

 

 

 

 

Kärcher SG 4/4  Proff Dampvasker SG 4/4
Utsolgt, forventet leveringstid: 14 dager
12 995,-
Oppgradering Kärcher Gul til Kort pistol Ink. hurtigkobling, dyser og 2 lanser
Chemical Guys Carpet Brush Børste til drill
20%