Turisimo Leather Care Kit Skinnpleiekit, komplett sett

Turisimo Leather Care Kit

Skinnpleiekit, komplett sett

Varenr: 171276_bun
636,-Kampanjepris
Veil.748,-
-+
11 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Premium Leather Care Kit er utviklet og testet over lengre tid, for å komme frem til produkter av en slik kvalitet som vi krever. 

 

Skinn blir ofte sett på eksklusivt i en bil, men mange er redd for slitasje og vanskelig vedlikehold. Det er heldigvis ikke så mye jobb som mange tror og ved riktig vedlikehold, holder skinnet seg fint veldig lenge.

 

Når skinnet begynner å bli blankt er det tegn på at det er skittent. Du vil merke det er stivt og sltasjen er større. Ved å rense med Turisimi Leather Care Kit får du tilbake den opprinnelige mykheten, som også bevarer sltestyrken i skinninteriøret. uansett om det er veganskinn, kunstskinn eller ekte skinn. Turismo Leather Care Kit tar vare på interiøret ditt. Bevarer mykheten og opprettholder slitestyrken.

 

Spesielt er det viktig at sidepute og sidestøtter blir jevnlig smurt opp, da slitasjen ved at man går inn/ut av bilen er størst. 

 

Turisimo Leather Care Kit er et skinnpleiesett som inneholder alt du trenger for korrekt vedlikehold av skinn i din bil. Skinnsettet inneholder alt du trenger, inkludert skinnbørste, svamp og klut. 

Skinnpleiesettet fra Turisimo fjerner effektivt smuss og forurensninger som befinner seg på skinnoverflaten og samtidig beskytte skinnet mot slitasje. Man kan gjerne også brukes på andre skinnprodukter. Er like effektivt på skinnsofa, skinnvesker og skinnsko. 

 

Turisimo Premium Leather Cleaner er en effektiv vannbasert skinnrens, som fjerner fett, oljer og annet smuss. Vi anbefaler å bruke denne med medfølgende skinnbørste, for å få alt av smuss ut av porene i skinnet. Husk å alltid teste på et lite område først, så du er sikker på at skinnet ikke farger av. 

 

Turisimo Premium Leather Lotion er en skinnkrem som smører opp og beskytter skinnet. Påfør gjerne denne med medfølgende svamp og tørk over med kluten. Overflaten etter behandling vil være myk og gi en matt finish, akkurat som nytt skinn. 

 

Skinnpleiesettet er ypperlig til alle typer skinn, utenom semsket og ubehandlet skinn. Du kan gjerne bruke dette på vegansk skinn også, som man finner i f.eks Tesla. 

Turisimo Premium Leather Care Kit inneholder

  • Turisimo Premium Leather Cleaner 250ml 
  • Turisimo Premium Leather Lotion 250ml 
  • Turisimo Premium Hestehårsbørste 
  • Klut 
  • Svamp 
  • Anvisning for bruk

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
183029