SONAX Xtreme Foam+Seal Skum som forsegler bilen, 1L

SONAX Xtreme Foam+Seal

Skum som forsegler bilen, 1L

Varenr: 2513004056554005837
199,-Kampanjepris
Veil.249,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

SONAX Xtreme Foam+Seal er hurtigforsegler som du legger med skumkanon. Raskere, enklere og mer effektiv lakkforsegling med skum! Gir fantastisk glans, beskyttelse og perleeffekt.

Slik bruker du Sonax Foam + Seal

 

Når du vasker bilen med høytrykk og skum, hvorfor ikke også legge forseglingen med skumkanonen? Ikke bare går det raskere, men det gir også en mer effektiv hurtigbeskyttelse. Ved at skummet dekker hele bilen, vil du også få en jevn, god beskyttelse som hjelper deg å holde bilen ren lenger.

 

Enten du har en voks, sealer eller coating fra før, kan du bruke SONAX Xtreme Foam+Seal som en ekstra "boost" til lakkeforseglingen din, slik at du bevarer overflaten så glatt som mulig lenger. Også om du ikke har beskyttelse på bilen fra før, vil SONAX Xtreme Foam+Seal gi deg meget god opplevelse. Og når du vet det kun tar 2-3 minutter å legge den, er det ingenting som hindrer deg i å bruke den hver gang du ser lakken har behov for litt ekstra beskyttelse. Er det slik at vannet ikke perler seg på lakken når du vasker bilen, er det på tide med SONAX Xtreme Foam+Seal

Slik bruker du SONAX Xtreme Foam+Seal

Stå alltid i skyggen og ikke bruk på varm overflate.

  1. Vask bilen før du påfører produktet, du skal ikke tørke bilen før du legger SONAX Xtreme Foam+Seal.
  2. Bruk en høytrykkspyler og en Sonax Xtreme FoamLance. Hell 200 ml. av SONAX Xtreme Foam+Seal i beholderen og fyll opp med vann.
  3. Justér med rattet på FoamLancen til ønsket effekt. Høyere dosering (mer skum) gir bedre effekt.
  4. Sett inn hele kjøretøyet med skum.
  5. Skyll av umiddelbart.

Pro tips:

  • Vi anbefaler alltid at du tørker bil også etter du har lagt dette produktet. Sonax mener selv man ikke skal tørke, men la produktet tørke på bilen. Dette skal gi noe bedre holdbarhet, men faren for vannflekker er tilstede, derfor anbefaler vi alltid å tørke bilen.
  • Legg tørkehåndkleet du tørker bilen med i vann, slik at det ligger vått helt frem til du får vasket det i maskin. dette hindrer at forseglingen tetter kappilærene i håndkleet og fratar håndkleet sugeevne.
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
132919