Chemical Guys Extreme BodyWash & Wax Bilshampoo med voks,473ml Chemical Guys Extreme BodyWash & Wax Bilshampoo med voks,473ml Chemical Guys Extreme BodyWash & Wax Bilshampoo med voks,473ml

Chemical Guys Extreme BodyWash & Wax

Bilshampoo med voks,473ml

Varenr: CWS20716811339028975
199,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Extreme BodyWash & Wax er en premium bilshampoo blandet med 2 forskjellige vokstyper, alt for å bringe tilbake et ny-vokset utseendet samt gi lakken en holdbar beskyttelse.

 

Mange bilsåper er gode på å vaske vekk generell skitt, men de ville vært så mye bedre hvis de bidro til å bringe tilbake det glossy, nyvoksede utseende. Nettopp derfor har Chemical Guys har skapt Extreme Bodywash & Wax; en høykonsentrert bilsjampo som fjerner skitt OG bringer liv tilbake til voksen din.

 

Extreme BodyWash & Wax er blandet med både ekte carnaubavoks og syntetisk framstilt voks. Carnauba for dybden og gløden du ønsker, syntetisk for holdbarheten. Ingrediensene er pH balansert og vil effektivt fjerne skitt og forurensning, men samtidig la voks og forsegling være.

 

Smøremidlene i såpen vil bidra til å forebygge vaskeriper og den syntetiske voksen bidrar til å nøytralisere kalsiumet i vannet, dermed hindrer den også vannmerker.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
127553