Hybrid Solutions Professional polering Komplett maskinpolering for entusiasten

Hybrid Solutions Professional polering

Komplett maskinpolering for entusiasten

Varenr: 169601_bun
2 999,-Kampanjepris
Veil.5 998,-
-+
21 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turtle Wax har virkelig imponert oss di siste årene med sin Hybrid Solutions serie. Her har vi satt sammen et komplett sett for deg som virkelig er ute etter det beste resultatet. Hybrid Solutions polish, som kombinerer slipekraften i en helt ny teknologi sammen med grovehetgraden på poleringsputen. dette gjør at du kan gjøre alt fra å fjerne riper til å polere opp til den høyeste glans. Når du topper med Hybrid Solutions voks, vil du ha en skinnende blank lakk - som holder seg slik lenge.

 

Alt er pakket sammen med den nye, ergonomisk riktige poleringsmaskinen. Behagelig å polere med og full kontroll hele veien.

Hybrid Solutions Professional polering kit inneholder

Turtle Wax Pro Polermaskin TW1050-OSC

Turtle Wax Poleringsmaskin er en kraftig DA maskin på 1050 watt. Dette er maskinen som er optimal for både nybegynneren og den mer erfarene bilpleieren. TW1050-OSC gir deg ikke bare en følelse av høy kvalitet, men også et blank resultat effektivt og enkelt.

 

Maskinen leveres med 2 bakplater. Den ene på 125 mm, som passer til puter med en diameter på 130 mm, samt en på 150 mm som er perfekt for større flater som store biler, båt, campingvogn. etc.

Hybrid Solutions Pro 1 & Done Compound 473 ml.

Hybrid Solution Pro 1 & Done Compound er det eneste poleringsmiddelet du trenger for å oppnå perfekt resultat.

 

Det som gjør 1 & Done Compound er at den er spesiallaget for å fungere på flere måter. I denne ene flasken får du en grov polish som enkelt vil fjerne grove riper samtidig som du får et poleringsmiddel som kan brukes til å skape høy glans.

Hybrid Solutions Pro To The Max Wax, 414 ml.

Hybrid Solution Pro To The Max Wax er en syntetisk lakkforsegling blandet sammen med graphene for å gi bilen din en god, varig og effektiv beskyttelse.

 

Graphene er noe av det letteste, tynneste og sterkeste stoffet vi mennesker har oppdaget. Fordelene ved å tilsette graphene i lakkforseglinger er at vi får produkter med utrolig egenskaper kontra tradisjonelle syntetisk forseglinger. Graphene er 200 ganger sterkere enn stål og lager et tettere nett med beskyttelse.

Turisimo Paint Prep, 500 ml

Rengjøringsmiddel som løser opp fett og polèrrester etter polèring. Brukes mellom polèring og påføring av voks/lakkforsegling.

 

Dessuten er det med hele 10 poleringsputer fra Turisimo i alle slipegrader. 3 stk Turisimo Edgeless Mikrofiberklut og 1 stk. Turisimo håndapplikater.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180299