139709

Startpakke maskinpolering B

Komplett poleringskit for hobby detailer

Varenr: 160662_bun
5 398,-
-+
29 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Er du entusiast og ønsker å ha polering og bilpleie som hobby - uten at det nødvendigvis skal koste skjorta? Da er dette den perfekte poleringspakken for deg. I denne poleringspakken får du en av våre favorittmaskiner - uansett prisklasse, med våre utvalgte polisher og puter. Du får ikke bare mye for pengene, men du får også mye KVALITET for pengene.

 

 

Carwise PC15 kombinerer sikkerhet og brukervennlighet som gir deg en fullstendig god poleringsopplevelse. Den har et utkast på 15mm, som er ideelt når du skal fjerne riper, swirls og få glans i en matt lakk.

 

Maskinen har ergonomisk god design og jobber med lav vibrasjon. Dette er absolutt en av de beste "Kina-maskinene" på markedet hvor du får virkelig mye maskin for pengene.

Fordeler ved Carwise PC15

  • CarWise PC-15 har et utkast på 15 mm som vi mener er den optimale oscilleringen for en poleringsmaskin med dobbel action (DA). Med 15 mm utkast får du kraft nok til å korrigere nesten på høyde med en roterende maskin, samtidig som du har brukerkomforten og avslutningsevnen kun en oscillerende maskin kan gi. Du vil effektivt fjerne swirls, riper, oksideringer, vaskeriper og hologrammer raskere og med mindre anstrengelse. Maskinen har vesentlig mindre vibrasjon enn tilsvarende "Kinamaskiner" i markedet.
  •  
  • Dette gjør CarWise PC-15 til den perfekte maskin for deg som tar bilpleie seriøst og vil oppnå de beste resultater. Perfekt for hobby detaileren!

 

Startpakke maskinpolering B inneholder

 

Menzerna Heavy cut 400 GREEN LINE

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line VOC Free er en meget effektiv og allsidig polish da den passer alle typer lakk. Den er lett og tørke av, og kan brukes på store flater, samt at den gir lavere risiko for feil. Den er likevel så grov at man skal bruke den med omhu ved bruk med roterende maskin. Kan brukes både med roterende og eksenter-maskin (DA), samt for hånd.

 

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green line er konstruert for korreksjon av klarlakk og eliminerer slipemerker ned til 1200 struktur. Den fjerner merker etter slitasje meget effetivt på brukte kjøretøy, samtidig som den etterlater høy glans. Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line brukes fortrinnsvis med en hard skumpute eller med lammeullspute. Polishen har slipegrad 9 og glansgrad 7 (på en skala fra 1 – 10, hvor 10 er maks).

Menzerna Medium Cut Polish 2500

Få to-trinns resultater med Menzerna 2500! Menzerna Medium Cut Polish 2500 er en polish som er laget for å produsere en fantastisk glans, på mye kortere tid enn en to trinns polish, som du kanskje er vant til. Med Nano teknologi og med en spesielt konstruert cutting evne, klarer denne å levere både lakk-korrigering og en eksepsjonell glans i en operasjon!

 

Menzerna PF 2500 er konstruert for å polere bort lette lakkfeil og forsterke lakkens glans i en operasjon. Den vil fjerne moderat til middels swirls, vannflekker, og lette riper. Deretter kommer bonusen, 2500 polrer lakken til en imponerende høy glans, noe de fleste poleringsmidler med denne cut'en trenger et steg 2 for å klare. som du forventer fra 2-stegs polish. Menzerna PF 2500 er en silikonfri polish som støver lite. Akkurat som alle Menzerna polisher, bør Power Finish PF2500 påføres med en poleringsmaskin for best resultat.

Menzerna Power protect ultra

Menzerna Power Protect Ultra er et høyglanspoleringsmiddel som også tilfører en syntetisk holdbar sealer. 100% silikonfri. Power Protect Ultra er designet for å enkelt fjerne mikroriper og hologrammer mens den samtidig etterlater en beskyttende hinne på lakken.

 

Den eksepsjonelle vannskrekken gjør renholde av bilen lettere enn noensinne. PPUltra er veldig brukervennlig og kan brukes både for hånd og med poleringsmaskin. For at produktet skal kunne gi best mulig glans bør det brukes poleringsmaskin, og da helst oscillerende. Den er også økonomisk i bruk, VOC-fri og etterlater ingen hvite merker på gummi/plastikk. Vi anbefaler Power Protect Ultra til deg som polerer ofte for åskape en høyglansfinish og i tillegg beskytte lakken uten å slipe for mye klarlakk. Denne sealeren kan holde plussminus 6 måneder.

Turisimo Poleringsputer

Turisimo poleringsputer er oppbygd med en tanke rundt effektivitet og brukervennlighet. 

 

Poleringsputene fra Turisimo kommer i en skala fra #1 - #4 hvor #1 er grovest og #4 er finest. Dette lar deg enkelt ha kontroll på putene uten å være usikker på hvor på hardhetskalaen puten ligger. Dette er også markert på en smart måte på baksiden av puten. 

Åpen celle teknologi

Puten du velger til polering med DA-maskin bør helst ha åpen celle struktur som gjør at polish, lakk som er slipt av og luft trekker inn i puten. Dette gjør at du opprettholder en bedre poleringseffekt når du polerer og samtidig blir ikke puten like varm. Turisimo har åpen celle teknologi og måten du kan teste dette på putene dine er å blåse luft igjennom. Får du enkelt blåst luft igjennom puten med munnen din er det åpen celle teknologi.  

Turisimo poleringspute er kun 16mm tykk

Samtidig har Turisimo laget tynne puter som er kun 16mm tykke. Hvorfor spør du kanskje? Jo, en tynnere pute vil ha mindre materiale den skal forsyve frem og tilbake under bruk på en Dual Action maskin. Dette har 2 store fordeler. Den første fordelen er mindre masse gir mindre varmegang. Putene vil holde seg kjøligere og være mer stabile når de blir varme. 

 

Den andre fordelen er at pute opprettholder en høyere rotasjon. Dual Action maskiner er avhengig av å rotere fritt samtidig som den oscillerer. Med mange puter kan dette være et problem rundt kanter og bøyer på paneler. En tynnere pute som denne puten fra Turisimo vil hjelpe deg å opprettholde denne rotasjonen. Og som bonus føles puten mye mer stabil. 

 

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Poleringsmaskiner
Gruppe 1 Poleringsmidler
Gruppe 1 Polering og voksing
Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 ShineMate
Gruppe 3 Carwise
Gruppe 3 Menzerna
Gruppe 3 Turisimo
Gruppe 3 Gloss Factory
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent ShineMate
Type Dual Action
Type Dual Action (Eksentrisk)
Type Puter Dual Action
Type Annet poleringstilbehør
Type Voks
Type Kluter


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Startpakke maskinpolering BKomplett poleringskit for hobby detailerMeget bra og godt sammensatt kitt! Superfornøyd !🤩 Mye for pengene.
Startpakke maskinpolering BKomplett poleringskit for hobby detailerLett og god maskin. Utrolig lite støy og vibrasjoner fra den. Gode produkter som følger med maskiner i pakken. Gjør polering lekende lett. Og i tillegg med Chemical Guys Pad Conditioner og Chemical Guys Pad Cleaner så blir det perfekte
Startpakke maskinpolering BKomplett poleringskit for hobby detailerEg har Rubes Duetto poleringsmaskin frå før. Positivt overraska over Carwise PC-15. Meget godt fornøgd med startpakke B :-)
Startpakke maskinpolering BKomplett poleringskit for hobby detailerVeldig fornøyd til nå ,:) lett maskin å jobbe med og den får absolutt jobben gjort.:)
Startpakke maskinpolering BKomplett poleringskit for hobby detailerSom førstegangs polerer så må jeg si meg veldig fornøyd med denne pakken. Resultatet ble ihvertfall veldig bra😊
139709