Hybrid Solutions Startpakke Polering Maskinpolering av god kvalitet

Hybrid Solutions Startpakke Polering

Maskinpolering av god kvalitet

Varenr: 169562_bun
1 999,-Kampanjepris
Veil.3 998,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Komplett startpakke for deg som har lyst til å komme i gang med maskinpolering. Hybrid Solutions fra Turtle Wax har de siste årene løftet kvaliteten i polering og beskyttelse betraktelig. Dette er et komplett kit som tar deg hele veien til blank, beskyttet bil.

 

Hybrid Solutions Startpakke Polering inneholder

Turtle Wax Pro Polermaskin TW1050-OSC

Turtle Wax Poleringsmaskin er en kraftig DA maskin på 1050 watt. Dette er maskinen som er optimal for både nybegynneren og den mer erfarene bilpleieren. TW1050-OSC gir deg ikke bare en følelse av høy kvalitet, men også et blank resultat effektivt og enkelt.

 

Maskinen leveres med 2 bakplater. Den ene på 125 mm, som passer til puter med en diameter på 130 mm, samt en på 150 mm som er perfekt for større flater som store biler, båt, campingvogn. etc.

 

 

Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax

Hybrid Solutions Polish & Wax er et "alt-i-ett"-produkt  og ofte alt du trenger for å korrigere vaskeriper og avslutte med en blank, beskyttet finish. Hybrid Solutions Polish & Wax er polish OG en voks, men langt bedre enn hva vi er vant til i denne kategorien.

 

Evnen til å fjerne vaskeriper, andre mindre riper og til og med lett oksidasjon i lakken er imponerende fra et "alt i ett"- produkt som dette og kan kalles en liten revolusjon fra Turtle. Turtle Wax Ceramic Polish & Wax gjør jobben raskere, enklere og bedre enn hva vi har vært borti tidligere!

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating

Dette er en keramisk spraycoating som er så enkelt å bruke at det kan gjøres med en håndbevegelse. Dette produktet leverer utrolig glans og beskyttelse som vil vare opptil ett helt år! Best resultat får du alltid om du gjør grunnarbeidet grundig ved å også polere bilen før du legger denne, men om du vil ta "snarveien" og legge den rett på etter vask, vil du likevel få bede dybde og glans i lakken - i tillegg til den imponerende vannperlingen i lang, lang tid!

 

3 stk. Poleringsputer

Det er med 3 stk puter i str. 130/150 mm. Dvs. disse passer til den minste bakplaten, og er den størrelsen vi bruker oftest på vanlige biler. Putene er i 3 grovhetsgrader, slik at du kan gjøre alt fra å fjerne riper til å polere opp til høyglans. For å polere en hel bil, vil vi anbefale 4-5 puter i den grovehetsgrad du skal polere din bil med. Er du i tvil om hva du skal velge av grovhet på puter, kontakt oss gjerne så hjelper vi deg å velge riktig.

 

Turisimo Edgeless All Rounder Red Microfiber

Edgeless All Rounder er en mikrofiber av høy kvalitet som er tatt frem av resirkulert plast på lik linje som alle andre Turisimo mikrofiberprodukter. Denne kluten måler 40cm x 40cm, blanding på 80/20 og måler hele 400gsm. Edgeless All Rounder er også sømløs for å minimere sjansen for riper.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180235