Turisimo startpakke til maskinpolering Alt du trenger til din poleringsmaskin

Turisimo startpakke til maskinpolering

Alt du trenger til din poleringsmaskin

Varenr: 170783_bun
2 698,-
-+
100+ stk på lager
Delbetaling fra 170,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo startpakke til maskinpolering er en pakke som inneholder alt du trenger til din poleringsmaskin med en bakplate på 125mm. Her får du tre forskjellige steg med poleringsmiddel. Med Turisimo poleringspute medium og heavy cut blir poleringsjobben som en drøm.

 

Turisimo startpakke til maskinpolering innholder:

Turisimo Potente Hard Cut Polish

Grovt Poleringsmiddel, 250ml

Turisimo Potente Polish er et grovpoleringsmiddel som fjerner dype riper, oksidering og mye slitasje i lakkerte overflater hvor du raskt vil få opp glansen og fjerne riper. Turisimo Potente Polish fjerner lakkskader og riper ned til P1500 (1500 grit). Avhengig av typen poleringspute som brukes, kan fjerningshastigheten justeres.

 

Turisimo Potente Polish er utviklet for å fungere optimalt med Turisimo #2 Heavy Cut Pad, hvor du kan polere fra svært matt/skadet lakk opp til relativt god glans. Dersom du skal fjerne dypere riper/lakkskade, vil det være mest effektivt å bruke en lammeullpute eller tilsvarende pute laget av mikrofiber. Jobber du på ekstra hard lakk kan Turisimo #1 Ultra Heavy Cut Pad være det beste valget.

Turisimo Potente Polish for DA og roterende polering

Turisimo Potente Polish er bygd opp av slipegranulater som er stabile over tid, og brytes noe mekanisk - ikke av varme. Dette betyr at du utnytter polishen like effektivt både med en DA maskin og roterende maskin. Slipegranulatene brytes ikke ned av varme. Dette gjør at du effektiv fjerner riper, oksideringer og matthet i lakk, og kan avslutte med relativt god glans.

 

Turisimo Potente Polish er utmerket på de fleste lakktyper, gelcoat og plast. For å få en enda bedre glans og for å polere bort virvelmerker og polering av roser, anbefaler vi at du etterpolerer med Turisimo Potente Polish og Turisimo #3 Medium Cut Pad. På mørke biler, eller for deg som vil ha høyglans finish,  kan det også være lurt å avslutte med Turisimo Delicato Polish på en Turisimo #4 Fine Cut Pad.

 

 • Må ikke brukes på varme overflater eller i direkte sollys.
 • Rist før bruk.
 • Bruk alltid vernehansker.
 • 100% silikonfri

Turisimo Gentile Medium Cut Polish

Medium Poleringsmiddel, 250ml

Turisimo Gentile Polish er en medium fint poleringsmiddel som fjerner moderat med riper, matthet og slitasje samtidig som den øker glansen betraktelig i lakken. Gentile Polish har en slipegrad ned til P2000 (2000 grit) og vil kunne kunne fjerne de aller fleste bruksmerker og etterlate en høy glans.

 

Turisimo Gentile Polish gir lang arbeidstid på lakken uten å støve. Turisimo Gentile Polish er utviklet for å fungere optimalt med Turisimo #3 Medium Cut Pad, hvor du fjerner swirls, vaskeriper og andre lettere slitasjemerker i lakken. Turisimo Gentile Polish  etterlater god glans i samarbeid med Turisimo #3 Medium Cut Pad. Dersom du ønsker ennå høyere glans, kan du avslutte med Turisimo Delicato Polish og Turisimo #4 Fine Cut Pad.

 

Turisimo Gentile Polish for DA og roterende polering

Turisimo Gentile Polish er bygd opp av slipegranulater som er stabile over tid, og brytes noe mekanisk - ikke av varme. Dette betyr at du utnytter polishen like effektivt både med en DA maskin og roterende maskin. Slipegranulatene brytes ikke ned av varme. Dette gjør at du effektiv fjerner swirls, vaskeriper og slitasjemerker i lakk, og kan avslutte med god glans.

 

 • Må ikke brukes på varme overflater eller i direkte sollys.
 • Rist før bruk.
 • Bruk alltid vernehansker.
 • 100% silikonfri

Turisimo Delicato Fine Cut Polish

Fint Poleringsmiddel, 250ml

Turisimo Delicato Polish er et delikat poleringsmiddel som hjelper deg å fjerne fine hologrammer og polere frem maksimal glans i lakken. Delicato Polish er for deg som ønsker å fjerne små riper/swirls og hente frem den beste glansen. Eller for deg som bare vil maksimere glansen etter grovere polering, eller før lakkforsegling.

 

Turisimo Delicato Polish er utviklet for å fungere optimalt med Turisimo #4 Fine Cut Pad, hvor du kan polere opp til høyglans. Delicato Polish har en slipegrad ned til P3000 (3000 grit) og vil kunne kunne etterlate en meget høy grad av glans.

Turisimo Delicato Polish for DA og roterende polering


Turisimo Delicato Polish er bygd opp av slipegranulater som er stabile over tid, og brytes noe mekanisk - ikke av varme. Dette betyr at du utnytter polishen like effektivt både med en DA maskin og roterende maskin. Slipegranulatene brytes ikke ned av varme. Dette gjør at du effektiv fjerner riper, oksideringer og matthet i lakk, og kan avslutte med veldig god glans.

 

Turisimo Delicato Polish er utmerket på de fleste lakktyper, gelcoat og plast.

 

 • Må ikke brukes på varme overflater eller i direkte sollys.
 • Rist før bruk.
 • Bruk alltid vernehansker.
 • 100% silikonfri

6 stk Mikrofiber Kapillar Bomb

Mikrofiber Kapillar Bomb er en mikrofiberklut av meget høy kvalitet og formstabil selv etter mange vask.

 

Turisimo #2 Heavy Cut Pad og Turisimo #3 Medium Cut Pad

Turisimo poleringsputer er oppbygd med en tanke rundt effektivitet og brukervennlighet. Poleringsputene fra Turisimo kommer i en skala fra #1 - #4 hvor #1 er grovest og #4 er finest. Dette lar deg enkelt ha kontroll på putene uten å være usikker på hvor på hardhetskalaen puten ligger. Dette er også markert på en smart måte på baksiden av puten. Puten du velger til polering med DA-maskin bør helst ha åpen celle struktur Les hvorfor her!

 

Gloss Factory Pad Brush

Under polering er det en ting som er veldig viktig - rene poleringsputer. Her kommer Gloss Factory Padbrush til sin rett. En padbørste som er spesielt ergonomisk tilpasset for rask rengjøring under polering og for effektiv rengjøring sammen med en padcleaner etter poleringen.

 

Gloss Factory Easy Squeeze

Gloss Factory Easy Squeeze er beholdere på 250ml som du kan fylle opp med det du ønsker. Gloss Factory Easy Squeeze ble tatt frem for å hjelpe deg å påføre på produkter. Enten det er dekkfornyer som kommer i større forpakning, poleringsmidler fra en 1L beholder eller andre produkter. Easy Squeeze lar deg enkelt fylle disse produktene over for å få det på en mindre, mer presis og lettere forpakning.

 

Turisimo Pad Cleaner, 1 liter

Når vi polerer en bil bryter vi ned lakken slik at gammel lakk og polish blir sittende igjen i puten. Dette kan være krevende å fjerne, og vil støve mye ved neste gangs bruk om ikke det blir rengjort riktig.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182493