131815

Turisimo Paint Prep

Wipedown, fjerner polishrester, 1L

Varenr: 18145267090045472736
349,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Før vi legger en lakkforsegling er det å foretrekke å fjerne alle oljer og poleringsrester fra lakken. Dette gjøres ofte med sprit og Turisimo Paint Prep er en wipedown laget for akkurat dette formålet.

 Turisimo Paint Prep er en overflaterens/Wipedown/IPA rens. Den er spesiallaget for å fjerne oljer og fettrester etter polering. Perfekt før glassforsegling eller coating av lakk eller andre overflater. Paint Prep lar deg enkelt fjerne forurensinger som sikrer at du får best varighet på din beskyttelse samtidig som du får kontrollert lakken før du avslutter prosessen.

 

Skal du legge en voks eller syntetisk lakkforsegling er ikke Paint Prep nødvendig men absolutt å foretrekke. Når du legger coating er det motsatt, da er en wipedown med Paint Prep helt nødvendig. Ligger det igjen fettstoffer, oljer eller andre ting på lakken vil ikke coatingen binde seg til overflaten og du vil merke betydelig mindre varighet. Det kan også oppstå skjolder om det ikke blir tatt Wipedown før en coating.

Turismo Paint Prep kan også fungere til glassrens utvendig og er perfekt til å fjerne polishrester på ubehandlet plastikk.

Slik bruker du Turisimo Paint Prep

  • Spray direkte på overflaten eller på mikrofiberkluten.
  • Tørk godt over område til du ser produkter har fordampet eller blitt tørket vekk.
  • Gjenta prosessen om du skal legge coating for å være sikker på at alle forurensinger er fjernet.

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 3 Turisimo
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H225 - Meget brannfarlig væske og damp
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
  • H336 - Kan forårsake døsighet eller svimmelhet
Produsent Turisimo
Type Overflaterens


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Turisimo Paint PrepWipedown,ipa, fjerner polishresterTrekker den en stjerne da jeg sliter med å få sprutemekanismen til å fungere godt. Mulig jeg gjør noe feil, men sånn som jeg har brukt den så synes jeg sprutemekanismen er helt elendig.
Turisimo Paint PrepWipedown,ipa, fjerner polishresterGjør jobben sin. Trigger er helt ok, men ser at det kan være slitsomt om man bruker den hver dag. Anbefaler å spraye på klut.
Markus02.11.2020Upassende?
Turisimo Paint PrepWipedown,ipa, fjerner polishresterEt must å ha for en som polerer. Jeg skjemmes av å ikke ha oppdaget den tidligere
Turisimo Paint PrepWipedown,ipa, fjerner polishresterDen her er bare helt genial et ikke jeg har kjøpt sånn tidligere, den fjerner jo olje rester polerings rester, hvis du kommer borti plast på bilen når du polerer så sprayer du der du har kommet borti så fjerner det med en gang, også kan du spraye hele bilen så fjerner du alt av olje rester etter du har polert hele bilen så er det bare og kjøre på med voks, jeg er veldig fornøyd
Turisimo Paint PrepWipedown,ipa, fjerner polishresterPanseret ble skikkelig ubehandlet nesten glemt og hvor mye lakken kan «lugge»
Turisimo Paint PrepWipedown,ipa, fjerner polishresterAnvendte denne til å fjerne merker etter clay før polering og rester av polering før keramisk coating. Etterlot ingen rester og fordampet lett.
Turisimo Paint PrepWipedown,ipa, fjerner polishresterProduktet fungere slik det skal. Utforming på flaske og pumpe er rett og slett for dårlig. Liten plass til å bevege fingrer når man pumper. Pumpen ligger alt for nærme toppen på flasken.
131815