Startpakke maskinpolering A Rupes LHR15ES med Turisimo Polish/puter

Startpakke maskinpolering A

Rupes LHR15ES med Turisimo Polish/puter

Varenr: 159019_bun
5 995,-Kampanjepris
Veil.8 695,-
-+
14 stk på lager
Delbetaling fra 322,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette er virkelig godbiten av en komplett poleringspakke. Rupes LHR15 ES revolusjonerte en hel bransje når den kom og har i dag satt standarden for det vi ser på som top-class poleringsmaskin. Når vi parer dette med kvalitetsputer og høykvalitetspolish, blir ikke dette annet enn en virkelig toppakke! Vil du ha en bil som virkelig skinner, har du en komplett poleringspakke som tar deg helt til mål her!

 

 

Rupes setter standard inne poleringsmaskiner, mens Menzerna er de som virkelig setter standarden innen polish! Perfekt kombinasjon med Turisimo poleringsputer og høykvalitetspolish. 

 

 

I Startpakke maskinpolering A finner du

 • Rupes Bigfoot LHR15 ES
 • Turisimo Polish Potente, 250 ml.
 • Turisimo Polish Gentile, 250 ml.
 • Turisimo Polish Delicato, 250 ml.
 • Turisimo Paint Prep, 500 ml.
 • Menzerna Power Lock, 250 ml.
 • Turisimo Wax Applicator
 • 3 stk Turisimo Edgeless All Rounder
 • Gloss Factory Pad Brush
 • 4 stk. Turisimo #2 Heavy Cut Pad
 • 4 stk. Turisimo #3 Medium Cut Pad
 • 4 stk. Turisimo #4 Fine Cut Pad

 

Rupes Bigfoot LHR15 ES

Startpakke maskinpolering A inneholder LHR 15 ES oscillerende poleringsmaskin med 15mm utkast. 

Rupes Bigfoot LHR15ES DA poleringsmaskin ble designet med tanke på detailer/ entusiast markedet. Den har en ekstra stor oscillering på hele 15mm og var den maskinen som satt standarden for DA poleringsmaskiner for noen få år siden.

 

Det å ha så stort utkast/ oscillering betyr at Rupes Bigfoot LHR 15 kan arbeide på et større område, noe som igjen kutter arbeidstiden, samtidig som du opprettholder fleksibiliteten til å jobbe rundt konturene til kjøretøyet. Dette sammenlignes med en standard DA poleringsmaskin som generelt har en 8mm bane.

Tekniske spesifikasjoner

 • Kraftig 500w motor
 • Speed control soft start
 • 15mm utkast
 • Bakplate på 125mm
 • 1500 – 4000 RPM
 • Vekt: 2.3kg

Turisimo Potente Hard Cut Polish

Turisimo Potente Polish er et grovpoleringsmiddel som fjerner dype riper, oksidering og mye slitasje i lakkerte overflater hvor du raskt vil få opp glansen og fjerne riper. Turisimo Potente Polish fjerner lakkskader og riper ned til P1500 (1500 grit). Avhengig av typen poleringspute som brukes, kan fjerningshastigheten justeres.

 

Turisimo Potente Polish er utviklet for å fungere optimalt med Turisimo #2 Heavy Cut Pad, hvor du kan polere fra svært matt/skadet lakk opp til relativt god glans. Dersom du skal fjerne dypere riper/lakkskade, vil det mest effektivtvære å bruke en lammeullpute eller tilsvarende laget av mikrofiber. Jobber du på ekstra hard lakk kan Turisimo #1 Ultra Heavy Cut Pad være det beste valget.

Turisimo Gentile Medium Cut Polish

Turisimo Gentile Polish er en medium fint poleringsmiddel som fjerner moderat med riper, matthet og slitasje samtidig som den øker glansen betraktelig i lakken. Gentile Polish har en slipegrad ned til P2000 (2000 grit) og vil kunne kunne fjerne de aller fleste bruksmerker og etterlate en høy glans.

 

Turisimo Gentile Polish gir lang arbeidstid på lakken uten å støve. Turisimo Gentile Polish er utviklet for å fungere optimalt med Turisimo #3 Medium Cut Pad, hvor du fjerner swirls, vaskeriper og andre lettere slitasjemerker i lakken. Turisimo Gentile Polish  etterlater god glans i samarbeid med Turisimo #3 Medium Cut Pad. Dersom du ønsker ennå høyere glans, kan du avslutte med Turisimo Delicato Polish og Turisimo #4 Fine Cut Pad.

Turisimo Delicato Fine Cut Polish

Turisimo Delicato Polish er et delikat poleringsmiddel som hjelper deg å fjerne fine hologrammer og polere frem maksimal glans i lakken. Delicato Polish er for deg som ønsker å fjerne små riper/swirls og hente frem den beste glansen. Eller for deg som bare vil maksimere glansen etter grovere polering, eller før lakkforsegling.

 

Turisimo Delicato Polish er utviklet for å fungere optimalt med Turisimo #4 Fine Cut Pad, hvor du kan polere opp til høyglans. Delicato Polish har en slipegrad ned til P3000 (3000 grit) og vil kunne kunne etterlate en meget høy grad av glans.

 

Menzerna Power Lock 250 ml

Menzerna Power Lock Ultimate Protection er en meget god lakkforsegling som gir en utrolig dybde i lakken og en god vannavrenning. Menzerna benytter den aller nyeste polymerteknologien i dette produktet og resultatet er en langvarig beskyttelse på ca 12 måneder.

 

Menzerna Power Lock er en lakkforsegling som er ekstremt lett å legge og den kan med fordel legges med maskin. Bruk en myk pute og du legger den ikke bare raskere, men du får da også opparbeidet en bedre, dypere og imponerende glans. Power Lock kan også legges for hånd og den gir likevel like god beskyttelse som når du legger den med maskin. Menzerna Power Lock Ultimate Protection inneholder nøye utvalgte polymerer, som sammen og helt uavhengig av type lakk, danner en virtuell «rustning» som blokkere alle forurensende elementene.

 

Menzerna Power Lock Ultimate Protection tilbyr det siste innen polymer teknologi som ikke bare varer lenger, føles glattere å ta på eller gir en mer vann-avvisende hinne. 

Turisimo Paint Prep

Turisimo Paint Prep er en overflaterens/Wipedown/IPA rens. Den er spesiallaget for å fjerne oljer og fettrester etter polering. Perfekt før glassforsegling eller coating av lakk eller andre overflater. Paint Prepare lar deg enkelt fjerne forurensinger som sikrer at du får best varighet på din beskyttelse samtidig som du får kontrollert lakken før du avslutter prosessen.

Turisimo Poleringsputer

Turisimo poleringsputer er oppbygd med en tanke rundt effektivitet og brukervennlighet. 

 

Poleringsputene fra Turisimo kommer i en skala fra #1 - #4 hvor #1 er grovest og #4 er finest. Dette lar deg enkelt ha kontroll på putene uten å være usikker på hvor på hardhetskalaen puten ligger. Dette er også markert på en smart måte på baksiden av puten. 

Åpen celle teknologi

Puten du velger til polering med DA-maskin bør helst ha åpen celle struktur som gjør at polish, lakk som er slipt av og luft trekker inn i puten. Dette gjør at du opprettholder en bedre poleringseffekt når du polerer og samtidig blir ikke puten like varm. Turisimo har åpen celle teknologi og måten du kan teste dette på putene dine er å blåse luft igjennom. Får du enkelt blåst luft igjennom puten med munnen din er det åpen celle teknologi.  

Turisimo poleringspute er kun 16mm tykk

Samtidig har Turisimo laget tynne puter som er kun 16mm tykke. Hvorfor spør du kanskje? Jo, en tynnere pute vil ha mindre materiale den skal forsyve frem og tilbake under bruk på en Dual Action maskin. Dette har 2 store fordeler. Den første fordelen er mindre masse gir mindre varmegang. Putene vil holde seg kjøligere og være mer stabile når de blir varme. 

 

Den andre fordelen er at pute opprettholder en høyere rotasjon. Dual Action maskiner er avhengig av å rotere fritt samtidig som den oscillerer. Med mange puter kan dette være et problem rundt kanter og bøyer på paneler. En tynnere pute som denne puten fra Turisimo vil hjelpe deg å opprettholde denne rotasjonen. Og som bonus føles puten mye mer stabil. 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
134995