CarWise PC-15 Poleringsmaskin 15mm dual action poleringsmaskin 950W CarWise PC-15 Poleringsmaskin 15mm dual action poleringsmaskin 950W CarWise PC-15 Poleringsmaskin 15mm dual action poleringsmaskin 950W

CarWise PC-15 Poleringsmaskin

15mm dual action poleringsmaskin 950W

Varenr: SP-PX5816L7070572018461
3 149,-
-+
97 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

 

CarWise PC-15 er ganske enkelt den beste "Kinamaskinen" på markedet i dag. 

 

 

Dette er en maskin som produseres i Kina, under svært strenge norske krav. Det er ingen tilfeldighet at maskinen går under navnet PC-15. PC står for Per Christian og 15 er antallet mm i utkast på oscilleringen. Kvaliteten, komforten og brukeregenskapene er nøye kontrollert og godkjent av Per Christian, som mange av dere sikkert kjenner fra våre instruksjonsfilmer. En detailer av hjerte som forventer kvalitet og brukerkomfort. Kvalitetskontroll på fabrikk i Kina utføres av Sørensen & Balchen/ Mekonomen Group.

 

 

CarWise PC-15 har et utkast på 15 mm som vi mener er den optimale oscilleringen for en poleringsmaskin med dobbel action (DA). Med 15 mm utkast får du kraft nok til å korrigere nesten på høyde med en roterende maskin, samtidig som du har brukerkomforten og avslutningsevnen kun en oscillerende maskin kan gi. Du vil effektivt fjerne swirls, riper, oksideringer, vaskeriper og hologrammer raskere og med mindre anstrengelse. Maskinen har vesentlig mindre vibrasjon enn tilsvarende "Kinamaskiner" i markedet.

 

Dette gjør CarWise PC-15 til den perfekte maskin for deg som tar bilpleie seriøst og vil oppnå de beste resultater. Perfekt for hobby detaileren!

 

Maskinen leveres med hele 8 meter ledning og er selvsagt CE-merket. Vi gir deg selvsagt 2 års produsentgaranti på dette kvalitetsproduktet. Maskinen leveres med D-håndtak, men er også ergonomisk utformet for bruk uten D-håndtaket. Personlig foretrekker vi å jobbe uten håndtak, men dette er selvsagt en smakssak, hvor du har valget selv. Dersom du velger å kjøre maskinen uten D-håndtak må du huske på å sette på de medfølgende plastboltene der håndtaket vanligvis festes. Dette for å hindre varmegang i pyntebolter slik at du som forbruker merker minst av varmen.

 

CarWise PC-15 har godt grep med gummiert belegg. Hastighetskontrollen ligger naturlig til og justeres enkelt med tommel uten å skifte grep. Maskinen har trinnløs hastighetskontroll fra 2000 - 5000 o/m.

 

Maskinen leveres med en stk meget myk poleringspute og en praktisk bag for oppbevaring. Poleringsputen som følger med i bagen er en pute som fabrikken i Kina legger ved. Vi anbefaler ikke denne puten. Du gjør ikke noe galt om du bruker den, tvert imot. Du gjør omtrent ingen ting. Puten har rett og slett for liten effekt og viser ikke maskinens sanne potensial. Vi anbefaler å investere i puter fra Gloss Factory, Rupes, Turisimo eller andre som er kjent for å lage kvalitetsputer.

 

Teknisk Spesifikasjon

  • Trinnløs hastighet: 2000 – 5000 omdreininger
  • Effekt: 950W
  • Bakplatestørrelse: 125mm
  • Poleringsputer som passer: 125 - 150 mm
  • Utkast i oscilleringen: 15mm
  • Vekt: 2,9kg
  • Kabel: 8 meter
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
124252