Vaskepakke Nybegynner Inneholder alt du trenger for bilvask

Vaskepakke Nybegynner

Inneholder alt du trenger for bilvask

Varenr: 162057
299,-
-+
94 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

 

Er du fersk i bilpleieverden, men ønsker å begynne med å vaske bilen din på en mer skånsom og effektiv måte, med gode produkter? da er dette virkelig vaskepakken for deg. Her får du en prisgunstig vaskepakke som inneholder det grunnleggende du trenger. Du får hele 2L med bilshampoo som er en av våre bestselgere. 

 

Gloss Factory Wash & Wax

Gloss Factory Wash & Wax er en mild og skånsom bøttesåpe, som gir god glid ved bruk. Den er effektiv mot veistøv, trafikkfilm og generelt smuss, samtidig som den er helt trygg for plast og gummilister. Perfekt for vedlikeholdsvask.

 

Gloss Factory Vaskebøtte 10L

Solid bøtte av resirkulert plastikk med håndtak som rommer 10L, denne er ypperlig å ha til bilvasken. Vi anbefaler å ha en helt egen bøtte som du kun bruker til bilvask, for å ikke risikere å få urenheter i såpevannet.

 

CarWise 2i1 vaskehanske

CarWise 2i1 Vaskehanske er supermyk, slik at den gir en veldig skånsom vask, samtidig som den er veldig holdbar og langvarig takket være de syntetiske mikrofiber-fingrene.

 

Gloss Factory Tørkehåndkle

Gloss Factory Tørkehåndkle er et innovativt tørkehåndkle designet for hurtig tørking uten å ripe opp eller på noen måte skade lakken. Selv de mykeste og ekstremt delikate lakksystemer får trygg, skånsom og ikke minst effektiv behandling.

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
142890