Gloss Factory Sommer & Høst bøttesåpe Vaskepakken for den som liker håndvask

Gloss Factory Sommer & Høst bøttesåpe

Vaskepakken for den som liker håndvask

Varenr: 170583_bun
398,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Sommer & Høstshampo er en bøttesåpe laget for å løse opp forurensingene vi finner på nettopp sommer og høst. Her har du en pakke med alt du trenger for de som liker å gi bilen en god og personlig håndvask

 

 

Gloss Factory Sommer & Høstshampo er derfor laget for å fjerne disse organiske forurensingene fra din lakk. Såpen er mild mot lakkforsegling men angriper forurensingene godt. Såpen kan benyttes som en lett forvask før håndvask i skumkanon, bli brukt som bøtteshampo eller som smøring ved håndvask gjennom skumkanon. Her er det mange muligheter til å bruke Sommer & Høstshampo.

 

Slik bruker du Gloss Factory Sommer & Høstshampo som håndvask

 

  • 1.Vi anbefaler alltid at det blir gjort en skumvask før håndvask. Om dette ikke er mulig spyl godt av før dette steget.
  • 2.Fyll bøtten din opp med vann og tilsett en "dæsj" såpe.
  • 3.Skum opp bøtten med høytrykspyleren
  • 4.Vask ovenifra og ned, skyll vaskeredskapet ofte
  • 5.Skyll hele bilen ovenifra og ned
  • 6.Tørk bilen

 

Denne pakken inneholder:

 

Gloss Factory Bøtte av resirkulert plast

Gloss Factory bøtte av resirkulert plast er en veldig praktisk, sterk og stabil bøtte med håndtak. Bøtten rommer totalt 10L og kommer med literskala innvendig som gjør det enkelt å måle opp blandingsforhold. Under bøtten er det også et grep som gjør det svært enkelt å tømme den.

 

Turisimo Heavenly Dry

Turisimo Heavenly Dry er et stort, mykt og skånsomt tørkehåndkle for å effektivt tørke bilen din.

Heavenly Dry er et tørkehåndkle som måler 70cm x 90cm som gjør at du kan tørke hele bilen uten å måtte vri det opp. Heavenly Dry er også designet slik at det ikke blir for tungt når du tørker bilen og det fyller seg med vann.

 

Gloss Factory Chenille Sponge

Gloss Factory Chenille Sponge er en svamp med skånsom chenille mikrofiber. Chenille Sponge er perfekt for deg som ønsker å vaske med svamp men forsatt vil beholde skånsomheten til mikrofiber. Chenille Sponge holder mye såpevann, er skånsom å vaske med og har et strikk på baksiden som enkelt sikrer svampen i hånden din om det skulle være ønskelig.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182220